Patria (Patria Finance)
Investice  |  17.02.2021 17:21:00

Velký webinář už zítra 18.2.: Trhy versus realita. Kam pro zisky v covidové době?

Akciové trhy strmě narostly a v řadě případů opět trhají rekordy. Díky investorskému zájmu se ceny mnohých akcií doslova utrhly ze řetězu, příliv peněz vynesl do nebes cenu bitcoinu a optimismus trhy doslova zaplavil. Jsme také svědky dosud nevídaných turbulencí na jednotlivých akciích a dalších instrumentech, motivovaných tažením investorských skupin, sdružujících se na sociálních sítích. Ekonomická realita naproti tomuto dění silně pokulhává, stále máme daleko k překonání koronakrize a cestu nám kříží nové problémy s pomalostí očkování i mutacemi viru. Velký únorový webinář Patria Finance se podívá na finanční trhy právě optikou kontrastů a extrémů cen akcií a dalších aktiv, jež každého investora nyní vystavují velké nejistotě a těžkým volbám. Rezevujte si tento čtvrtek 18. únor 2021 od 18:00 a přihlaste se hned teď!

Webinář online: Trhy versus realita. Kam pro zisky v covidové době?

Šest zástupců analytiků, makléřů i managementu Patrie se zamyslí nad ekonomickými podmínkami pro další vzestup trhů či masivní podporou hospodářské politiky i jejím možným ukončením. Jak klienti Patrie i Patria samotná obstáli během koronakrize? To o klientech i Patrii prozradí a nad investováním v současné tržní realitě se zamyslí obchodní ředitel Patria Finance Jan Kovalovský. Oživení tažené vakcínou a extrémní podporou hospodářské politiky a pozitivní vyhlídky pro českou korunu rozebere hlavní ekonom Jan Bureš. Výhody pražské burzy, výhled pro její hlavní tituly a jak si vedou ty nové? Uslyšíte od akciového analytika Martina Cakla. Proč sázíme na akcie, cyklický růst a velkou sílů peněz? Objasní hlavní analytik Tomáš Vlk. Investiční tipy pro současný cyklus i pro klíčové dlouhodobé trendy představí seniorní akciový analytik Branislav Soták. Zajímá vás pohled pod poličku tržních taktik nebo jak zahrát některé investiční nápady? O svůj pohled se podělí hlavní makléř Marek Trúchly.

Velký prostor věnujeme Vašim dotazům, kterými budete moci vstupovat přímo do dění. Třeba k bezprecedentnímu vývoji v podobě WSB versus GameStop nebo stříbro. Těšíme se na Vás!

Webinář online: Trhy versus realita. Kam pro zisky v covidové době?

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688