Lidé (Lidé)
Lidé  |  02.02.2021 15:08:23

Společnost Dáme jídlo jmenovala ředitelem své nové služby Dáme market Mikolaje Komorowského

Novou službu Dáme market na platformě Dáme jídlo zaměřenou na rychlé doručování nákupů zákazníkům bude řídit Mikolaj Komorowski. Jeho zkušenosti z manažerských pozic v oblasti retailu i e‑commerce pomohou platformě Dáme jídlo do Česka postupně přinést zcela novou generaci internetového nakupování známou v zahraničí pod názvem quick commerce.

Největší českou platformu, jež partnerům z řad restaurací a obchodů přivádí zákazníky a pomáhá jim se správným komerčním nastavením a efektivností rozvozu, posílil Mikolaj Komorowski. Zkušený manažer s více než dvacetiletou praxí zahrnující řadu vedoucích pozic v oblasti obchodu a e-commerce se k 1. říjnu 2020 stal ředitelem nové služby Dáme market. Ta se za využití vlastních skladů zaměří na velmi rychlé doručování nákupů zákazníkům.

Před nástupem do Dáme jídlo působil Komorowski jako obchodní ředitel pro střední Evropu v nadnárodní společnosti CEJS Group, která poskytuje komplexní služby v oblasti facility managementu. Zkušenosti s e-commerce a retailem získal především během svého působení ve společnosti Makro Cash & Carry Polska, kde mimo jiné zastával pozici vedoucího e-commerce. Dříve pracoval také jako regionální ředitel pro Prahu ve společnosti Ahold, která na českém trhu provozuje supermarkety a hypermarkety Albert.

Ve své nové roli ředitele služby Dáme market bude Mikolaj Komorowski odpovídat za fungování a rozvoj zcela nové online služby, jež prostřednictvím platformy Dáme jídlo nabídne zákazníkům doručení nákupu do 30 minut od objednání. Komorowski bude koordinovat veškeré s touto novinkou spojené aktivity. Jeho úkolem je mimo jiné sestavit příslušný sortiment zboží, nastavit logistické procesy a zajistit zázemí pro to, aby služba Dáme market postupně pokryla území Prahy i dalších měst v České republice.

Pro platformu Dáme jídlo představuje služba Dáme market důležitý krok při rozvíjení internetového nakupování nové generace v Česku. Tento segment je v zahraničí známý pod názvem quick commerce a spočívá ve velmi rychlém doručování zboží objednaného online. “Dostat jakékoli zboží co nejrychleji tam, kde ho lidé potřebují, představuje nejen budoucnost online nakupování, ale i maloobchodu jako takového. Být s Dáme market u zavádění quick commerce do Česka a u jejího nastavování tak, aby zákazníkům co nejvíce vyhovovala a šetřila jim cenný čas, je pro mě výzva, kterou rád přijímám,” říká nově jmenovaný ředitel služby Dáme market Mikolaj Komorowski.


Dáme jídlo je největší česká platforma, která partnerům z řad restaurací a obchodů přivádí zákazníky a pomáhá jim se správným komerčním nastavením a efektivností rozvozu. Společnost spolupracuje s téměř 5 000 partnery ve 170 obcích po celé České republice a svou pestrou nabídkou tak pokrývá přes 60 % tuzemské populace. Během denní špičky doručí více než 10 000 jídel a dalších položek za hodinu a toto číslo stále roste. Dáme jídlo je součástí Delivery Hero, celosvětově největšího hráče na trhu food delivery a quick commerce, který se v roce 2020 stal součástí klíčového evropského akciového indexu DAX, kam patří 30 nejvýznamnějších německých veřejně obchodovaných firem.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688