Maya Bersheva (Binance)
Okénko kryptoměny  |  28.01.2021 16:12:11

Lidé lidem. Nejlepší způsob, jak v roce 2021 nakupovat bitcoiny – průvodce od platformy Binance P2P

 

 

Jedna z nejčastějších otázek od lidí, kteří kupují a prodávají bitcoiny, zní: „Jak mohu bitcoiny koupit bez zprostředkovatelů. 

Binance P2P je platforma pro peer-to-peer obchodování kryptoměn, která propojuje obchodníky z celého světa, aby mohli kryptoměny nakupovat a prodávat přímo mezi sebou. Nabízí více než 150 platebních metod a je bez poplatků (Revolut, PayPal, české banky). S kryptoměnami na burze můžete bezpečně obchodovat za svou místní měnu. Služba úschovy v rámci Binance P2P zabezpečuje každou transakci, takže obchodníci nemusejí mít žádné obavy. 

Soukromí

V dnešní době se čím dál více lidí zajímá o své soukromí a věnuje pozornost tomu, co sdílí se světem. Všichni chceme být pány svých peněz a vyhnout se překážkám tradičních finančních infrastruktur, jako jsou např. vysoké poplatky bank. 

Rychlé a snadné 

Není nutné čekat na mezibankovní převod. Díky tomu ušetříte čas i peníze, a to zejména tehdy, pokud cena bitcoinu stoupá strmě vzhůru. 

Stačí jen navštívit tržiště Binance P2P na adrese p2p.binance.com, kde naleznete prodejce a kupující ve svém okolí. Vyfiltrujte platební metodu „PayPal”, “Revolut”, “SEPA” nebo najděte svoji banku, domluvte se s prodejcem a následně uskutečněte obchod. Platforma je dostupná v českém jazyce.

 

Peer-to-peer obchodování s bitcoiny

Jak funguje peer-to-peer obchodování s bitcoiny? P2P burzy (jako např. Binance P2P)  propojují prodejce a kupující. Prodejci zveřejňují inzeráty na kryptoměny, mohou si stanovit cenu, hotovost (místní měnu) a typ přijímaných platebních metod (např. bankovní převod, osobní předání hotovosti apod.). Místní kryptoměnová burza funguje jako seznamka a spojuje lidi, kteří mají zájem o obchodování s bitcoiny. 

Tento způsob umožňuje uživatelům nakupovat a prodávat kryptoměny prostřednictvím zvolených nabídek a osobně u těchto transakcí poskytnout nebo přijmout EUR, CZK a další. 

Chcete-li prodat bitcoiny, můžete využít platformu Binance P2P.

Vyberte možnost „prodej“ a vyfiltrujte svou měnu a upřednostňovanou platební metodu (např. Revolut, PayPal, SEPA nebo místní banka). 

P2P platforma Binance současně podporuje obchodování s eury a českou korunou, a proto hledáme vhodné zájemce o obchodování!

 

Detaily programu pro P2P obchodníky najdete na https://bit.ly/CZKmerchants 

Proč jsou obchodníci s P2P obchodováním Binance spokojení?

  • NULOVÉ POPLATKY

Jsme o krok napřed a za P2P transakce ani zveřejnění nabídky na obchodování s kryptoměnami a fiat měnami si neúčtujeme žádné poplatky. Nákup či prodej kryptoměn s nulovými poplatky se na P2P platformě Binance uskutečňuje přímo mezi dvěma uživateli. Ceny nastavují sami inzerenti.

  • BEZ OMEZENÍ

Můžete obchodovat s mnoha různými kryptoměnami, jako jsou USDT, BTC, BUSD, BNB, ETH či EOS. Využijte vyšších limitů na nákup či prodej různých kryptoměn. Minimální a maximální částku transakce ve fiat měně stanovuje inzerent – pomocí filtrů si vyberte nabídku, která plně odpovídá vašim představám!

  • OKAMŽITÉ VKLADY A VÝBĚRY FIAT MĚN

Kupte si kryptoměny bez čekání převodem CZK ze své banky. Díky P2P obchodování Binance směníte kryptoměny za fiat měny za méně než 15 minut!

  • VIP ÚROVEŇ

P2P transakce se připočtou k celkovému objemu spotových obchodů použitému pro výpočet uživatelovy VIP úrovně.

  • EXKLUZIVNÍ ZÁKAZNICKÁ PODPORA  

Pokyny pro nákup/prodej bitcoinů na platformě Binance P2P 

Chcete-li koupit BTC na platformě Binance P2P za hotovost, postupujte podle těchto tří jednoduchých kroků: 

  • Najděte správného obchodníka: Na stránce Binance P2P můžete využít filtry, pomocí kterých lze snadno prohledávat a třídit aktivní nabídky. Zvolte kryptoměnu a hotovost a nastavte platbu s osobním předáním hotovosti. 

  • Dohodněte se na podrobnostech transakce

  • Proveďte transakci: zaplaťte a dokončete transakci s kryptoměnou na platformě Binance P2P.

Bezpečnostní tipy pro osobní hotovostní obchody

Inzeráty mohou zveřejňovat pouze osvědčení obchodníci. Při výběru obchodníků věnujte prosím pozornost číslu obchodníka, počtu provedených transakcí a celkové míře dokončení transakcí. 

Vždy nejprve zkontrolujte všechny detaily. Z bezpečnostních důvodů a za účelem předcházení sporů používejte k domluvě a diskusi o podrobnostech transakce pouze komunikaci prostřednictvím integrovaného chatu. Naše zákaznická podpora může v případě sporů vzít v potaz pouze zprávy v chatu. 

Vezměte prosím na vědomí, že vyrovnání v hotovosti probíhá offline a kryptoměna bude během transakce na platformě Binance P2P rezervována, dokud obchodník nepotvrdí přijetí peněz a kryptoměnu neuvolní. 

P2P transakce vždy zahrnují určitá rizika. Proto vám důrazně doporučujeme, abyste dodržovali určitá bezpečnostní opatření a v případě jakýchkoliv pochybností nebo podezření transakci odmítli. Doporučujeme vám vzít s sebou kamaráda, který bude svědkem hotovostních obchodů. Vždy buďte opatrní, zejména u obchodů s osobní platbou v hotovosti. Pokud po dokončení transakce zjistíte nesrovnalosti, bude velmi obtížné podat odvolání. 

 

Gleb Kostarev

Maya Bersheva

Maya má více než 15 let zkušeností s prací v marketingu, z nichž 8 let se věnuje blockchainu a kryptoměnám. Je velkým fanouškem decentralizovaných financí, technologií P2P a využití blockchainu a krypta v každodenním životě.

Dnes zastupuje největší světovou krypto burzu Binance v Česku a na Slovensku. Maya je dlouhodobým členem české krypto-komunity Paralelní Polis a organizačního týmu Hackers Congress Paralelní Polis 2020.



Binance

Binance je předním světovým poskytovatelem blockchainové a kryptoměnové infrastruktury s řadou finančních produktů, které zahrnují i největší burzu digitálních aktiv podle objemu obchodů. Platforma Binance, které důvěřují miliony lidí po celém světě, se zaměřuje na zvyšování svobody peněz a nabízí bezkonkurenční portfolio krypto produktů a služeb.

Více na https://www.binance.com/cs.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko kryptoměny:

St 11:47  Půlení bitcoinu bylo úspěšné, ale co bude dál? Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
15.04.2024  Zlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688