Inzerce (Inzerce)
Investice  |  17.01.2021 21:20:08, aktualizováno 18.01.2021 08:00:00REKLAMA

Investiční rady pro rok 2021 - co radí profesionální obchodníci?

Investování se v posledních letech těší z velkého boomu – díky technologickému pokroku a příznivým sociálním i ekonomickým podmínkám poptávka po investicích rapidně vzrostla a roste stále.

A v kontextu současné situace u nás i ve světě to platí dvojnásob. Trhy byly v minulém roce velmi volatilní a v letošním roce se dá jen těžko očekávat klidnější průběh. Není však žádným tajemstvím, že kde je vyšší riziko, tam je také větší potenciál zisku a v důsledku toho je zájem veřejnost logicky také větší. Žádným tajemstvím však není ani fakt, že zůstat na trzích konzistentně na ziskové straně není snadné.

Pokud jste např. dlouhodobý investor, který se zaměřuje na akciové indexy, situace je pro vás o něco příznivější. Akciové indexy totiž v dlouhém horizontu stále rostou a pokud vydržíte emoční tlak průběžných tržních korekcí, dle historického vývoje by vás nemělo čekat nic jiného, než pohádkové zhodnocení. Pokud však holdujete spíše krátkému časovému horizontu a řadíte se tak mezi tzv. tradery (aktivní obchodníky na burze), pak chodíte s kůží na trh více a častěji.

V obou případech je žádoucí, abyste do trhu vstupovali dobře připraveni. A tou nejlepší přípravou je – jako ostatně v každém oboru – studium a píle. Výhodou dnešní doby je fakt, že máme studijní informace na dosah ruky díky internetu a dalším technologiím. Během pár minut se tak můžete vzdělávat a čerpat informace od špičky ve svém oboru. Velmi často tyto informace nestojí nic jiného, než váš čas a výše zmíněnou píli.

Např. již v prvním lednovém týdnu roku 2021 vyšla série videí zdarma s názvem Investiční rady 2021 “, která obsahuje celou řadu užitečných rad a tipů od 5 renomovaných českých traderů. Sérii ve spolupráci s obchodníky připravil evropský broker XTB, který má lokální zastoupení v Čechách i na Slovensku.

Těšit se můžete na velmi zvučná jména, jako jsou například Ondřej Hartman, Patrik Klempár, Tomáš Vobořil a další. Obchodníci v sérii představili své osobité přístupy a pohledy na vývoj trhů v roce 2021 a také konkrétní obchodní strategie, které zastávají. Na své si přijdou příznivci Forexu, akcií, indexů, ale i kryptoměn. Zhlédnutí této série tak může být prvním krokem k vašemu úspěšnému obchodování a investování v roce 2021

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

29.12.2021Fincentrum & Swiss Life: Co přinesl rok 2021 pro naše peněženky? Swiss Life Select (Swiss Life Select)
29.12.2021Co přinesl rok 2021 pro naše peněženky? Jan Macek (Fincentrum & Swiss Life Select)
17.03.2021Tři investiční tipy pro rok 2021 Research (Conseq)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688