Sdružení EPS ČR znovu vsadilo na Native PR

Sdružení výrobců pěnového polystyrenu si jako svého partnera pro služby v oblasti public relations opět vybralo agenturu Native PR. Letos tak oslaví již 15 let vzájemné spolupráce. Strategickým úkolem agentury je komunikační kampaň, která dlouhodobě podporuje snižování energetické náročnosti budov a posiluje vnímání polystyrenu jako nejvhodnějšího izolačního materiálu pro zateplení. Spolupráci bude mít za agenturu na starosti zkušená manažerka Jana Bartáková.

„Výběrového řízení, které opakujeme každé tři roky, se účastnilo několik předních agentur a prezentovali velmi kvalitní návrhy. Native se podařilo spojit hlubokou znalost naší problematiky a potřeb s novým elánem a nápady, jak komunikaci rozšířit o nové prvky. Důležitá je pro nás i jejich expertíza v oblasti lobbyingu, kterou využijeme v aktuální snaze o prosazení změn požární normy,“ uvedl k prodloužení spolupráce Pavel Zemene, předseda Sdružení EPS ČR.

Native PR tak potvrzuje svoji pozici lídra v servisu pro profesní svazy a asociací. Agentura v minulosti pracovala například pro Českou bankovní asociaci, Český svaz pivovarů a sladoven, Asociaci inovativního farmaceutického průmyslu a mnohé další. „Důvěry kolegů ze sdružení EPS si velice vážíme. Prodlouží-li vám klient smlouvu již pošesté, je to jasný signál, že svoji práci děláte dobře, ale zároveň to hodně zavazuje,“ říká Václav Pavelka, zakladatel a řídící partner Native PR.

Sdružení EPS ČR

Sdružení EPS ČR je národní organizace založená v roce 1998 s cílem podporovat a koordinovat společný vývoj aplikací z pěnového polystyrenu (EPS), podílet se na tvorbě norem, kontrolovat kvalitu výrobků z EPS, poskytovat konzultace v oblasti výroby a použití výrobků a aplikací z EPS, zvyšovat bezpečnost výrobků z EPS a podílet se na úsporách energie. Sdružení EPS ČR má 13 členů a reprezentuje většinu dodavatelů a zpracovatelů EPS v Česku. Členy sdružení jsou výrobci suroviny, výrobci EPS a další společnosti a odborníci z oblasti EPS působící v Česku a na Slovensku.

Více informací na: www.epscr.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy