Lidé (Lidé)
Lidé  |  15.12.2020 16:51:35

Německý developer Garbe vítá do svého týmu Martina Stratova

Společnost GARBE Industrial Real Estate GmbH, přední specialista na logistické a průmyslové nemovitosti v Německu a Nizozemí, rozšiřuje svůj tým o Martina Stratova, který bude mít na starosti rozvoj obchodu v České republice a na Slovensku. To vše jen krátce po oznámení vstupu na trh a po akvizici pozemku o rozloze 65 000 metrů čtverečních v Chomutově.

Martin bude zodpovědný za výstavbu projektů v České republice a na Slovensku včetně identifikování nových lokalit a obchodních příležitostí. Jednotlivé projekty povede od akvizice pozemku přes výstavbu průmyslové nemovitosti až po pronájem prostorů.

„Ve střední a východní Evropě začíná Garbe úplně od začátku, a to je velká příležitost a zároveň výzva, kterou jsem si nemohl nechat ujít. To, že se Garbe rozhodlo pro expanzi v této době, je potvrzení důvěry nejen v daný trh, ale také v naši schopnost nabídnout zákazníkům něco navíc,” uvedl Martin Stratov, ředitel pro rozvoj obchodu v České republice a na Slovensku pro společnost Garbe, „na obou trzích vidíme velký potenciál a klienti, se kterými jsme v kontaktu, nám tento trend potvrzují. V druhé polovině příštího roku očekáváme expanzi mnohých firem, ty půjdou ruku v ruce s celkovým oživením trhu,“ dodal Martin Stratov.

Věříme, že osobní přístup k potenciálním nájemcům a schopnost reagovat na jejich potřeby budou pro nadcházející post pandemické období klíčové. Současná situace vede k tomu, že firmy potřebují upravit své obchodní modely a úspěšný bude ten, kdo na změny dokáže rychle reagovat. Martin Stratov je člověk, který se umí v tomto prostředí velmi dobře orientovat. Dokáže najít řešení v souladu s předmětem podnikání a konkrétní investiční strategií daného klienta. Dlouhodobé vztahy s firmami a rychlá reakce na vývoj trhu je to, na čem chceme naši strategii stavět,“ uvedl Martin Polák, Managing Director Garbe pro region střední a východní Evropy.

Martin Stratov do Garbe přináší více než 12 let zkušeností z trhu průmyslových nemovitostí. Na tom se pohybuje již od roku 2008, kdy rozjížděl industriální oddělení společnosti King Sturge. King Sturge se následně sloučil s přední realitně-poradenskou společností JLL. Od roku 2016 Martin působil v americké developerské společnosti Prologis a byl zodpovědný za pronájem a rozvoj slovenského trhu.


Garbe Industrial Real Estate GmbH je přední platforma pro logistiku a kancelářské prostory v Německu a v Evropě. Firma se sídlem v Hamburku je na trhu již 25 let a za tuto dobu se stala klíčovým nezávislým partnerem pro společnosti poskytující služby v rámci dopravního, logistického a výrobního průmyslu. Garbe vyvíjí, nakupuje, prodává, spravuje a financuje vysoce kvalitní komerční nemovitosti v atraktivních evropských lokalitách. V současné době má Garbe ve správě pronajímatelné prostory o rozloze kolem 4,4 milionu metrů čtverečních ve čtyřech zemích. To vše o celkové kombinované hodnotě 3,5 miliard eur (k červnu 2020).

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688