Patrik Madle (ČSOB)
Lidé  |  10.12.2020 09:44:17

Petra Knappa v jeho roli příští rok vystřídá Ján Lučan jako nový výkonný ředitel pro Vztahové bankovnictví

Po mnoha letech vynikající práce odejde Petr Knapp v květnu příštího roku ze své pozice výkonného ředitele pro Vztahové bankovnictví do důchodu. Petr působil v řadě různých rolí, zvlášť výraznou stopu zanechal v oblasti podnikového bankovnictví a úvěrů.

V průběhu let se Petr Knapp zasadil o profilaci ČSOB jako silného partnera pro podnikové klienty a malé a střední podniky. Ke klientům měl vždy velmi blízký vztah a velmi dobře rozuměl jejich potřebám. Jeho technické dovednosti umožnily bance poskytovat klientům řadu inovativních řešení, jeho zdravý úsudek pomohl chránit finanční stabilitu banky a znovu a znovu přinášet významnou přidanou hodnotu.

"Už od mých počátků v ČSOB mi Petr pomáhal, vedl mě a podporoval v různých rolích. Je pro mě blízkým přítelem a kolegou. V českém finančním světě si Petr získal uznání a hluboký respekt. Po 25 letech strávených ve vrcholných výkonných funkcích se stal bezpochyby doyenem českého bankovního sektoru. Petr odstoupí z představenstva 31. května 2021. Dovolte mi jménem představenstva hluboce a upřímně poděkovat Petrovi za práci, kterou ve prospěch ČSOB odvedl, a popřát mu do budoucna vše nejlepší." vyjádřil své uznání a poděkování John Hollows, CEO skupiny ČSOB.

S účinností od 31. května 2021 nahradí Ján Lučan ve funkci člena představenstva ČSOB Petra Knappa. Ján Lučan, finanční ředitel a člen představenstva slovenské ČSOB, má za sebou více než 20 let zkušeností a úspěšné práce pro skupiny ČSOB a KBC. Jeho zkušenosti jsou zejména v oblasti práva, podnikového a institucionálního bankovnictví, fúzí a akvizic a dalších. Jeho jmenování do nové role podléhá schválení ČNB.

Skupina ČSOB je vedoucím hráčem na trhu finančních služeb v České republice

Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která aktivně působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy. Na českém trhu působí skupina ČSOB zejména pod obchodními značkami ČSOB, Era, Poštovní spořitelna, Hypoteční banka a ČMSS. Své služby skupina ČSOB poskytuje všem typům zákazníků, a to jak fyzickým osobám, tak malým a středním podnikům, korporátní a institucionální klientele. Do produktového portfolia skupiny ČSOB patří financování potřeb spojených s bydlením (hypotéky a půjčky ze stavebního spoření), pojistné produkty a penzijní fondy, produkty kolektivního financování a správa aktiv i specializované služby (leasing a factoring). Skupina ČSOB pečlivě naslouchá potřebám svých klientů a nabízí jim nikoliv produkty, ale nejvhodnější řešení. V rámci konceptu bankopojištění nabízí také produkty sesterské ČSOB Pojišťovny.

Více informací na: www.csob.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688