Lidé (Lidé)
Lidé  |  06.12.2020 23:45:05

Skupina LOGeco má novou obchodní ředitelku. Jana Mücková vede zahraniční akvizice a investice společnosti

Od prosince vede obchodní oddělení skupiny LOGeco bývalá ředitelka investiční platformy Bondster. Jana Mücková posiluje společnost LOGeco, která je jediným investorem revoluční technologie ERVOeco na zpracování odpadu.

Český vynález ERVOeco dokáže zpracovat běžný netříděný komunální odpad stejně jako netříděné plasty, zbytky potravin nebo zdravotní odpad a přeměnit jej na suroviny znovu použitelné pro energetiku, petrochemický průmysl a zemědělství (hnojiva). Tato jedinečná technologie vrací v nekonečném koloběhu použité výrobky znovu do života. Technologie ERVOeco by si dokázala poradit i s tím, co míří na skládky.

„Velmi děkuji společnosti Bondster za velkou příležitost profesně růst a poznat, jaké je vést ve vedoucí pozici mezinárodní tým lidí. Nyní pro mě nastal čas posunout se dál. Využila jsem proto nabídky skupiny LOGeco, která prodává celosvětově unikátní technologii. Dostat se opět do mladé dynamické firmy, kde budu budovat vše od začátku, byla moje hlavní motivace. Nyní budu zastupovat LOGeco po celém světě a těším se na to, že budu mít možnost měnit naši zemi k lepšímu a svět bude mít menší problémy s odpady,“ říká Jana Mücková, obchodní ředitelka LOGeco.

Dvaatřicetiletá Jana Mücková měla v Bondster nejprve na starosti, tak jako nyní v LOGeco, akvizici zahraničních partnerů, ale během několika měsíců se vypracovala na pozici ředitelky společnosti. Před nástupem do Bondster působila několik let v České exportní bance jako zástupkyně ředitele odboru Mezinárodní vztahy a komunikace.

Jana Mücková vystudovala VŠE v Praze se specializací na finance, mezinárodní vztahy a diplomacii. V rámci svého studia absolvovala dvě stáže na předních asijských univerzitách. První zkušenost získala v Hongkongu na Chinese University of Hongkong a následně dokončila roční stipendijní magisterský program na čínské Zhejiang University (Čeťiangská Univerzita). Během svých pobytů v Asii absolvovala také pracovní stáž na šanghajské pobočce české agentury Czech Trade a stala se spoluautorkou knihy Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem. Hovoří plynně anglicky, domluví se francouzsky a čínsky. Její zájmy jsou četba, běh a vysokohorská turistika. 

LOGeco je jediným majitelem, výrobcem a zároveň výhradním prodejcem technologie ERVOeco pro celý svět. Jednotka dokáže zpracovat například pleny, roušky, respirátory, staré oblečení, koberce, domácí spotřebiče, pneumatiky, ale i kaly z čistíren odpadních vod, průmyslové odpady, plasty z recyklace automobilů, ropné laguny, odpadní dřevo, bioodpad a desítky dalších druhů odpadu. Z nich dokáže katalytickou depolymerací vytěžit suroviny znovu použitelné pro výrobu obalů, domácích spotřebičů, plastů, pneumatik nebo třeba dětských plen.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688