skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  03.12.2020 09:34:31

Autorizovaní prodejci vozů ŠKODA otevírají po více než měsíci své showroomy

„Vítáme možnost znovu otevřít naše autorizované prodejny po mnoha dlouhých týdnech. Jejich znovuotevření je dobrou zprávou nejen pro nás a naše partnery, ale především pro zákazníky. Automobily jsou stále ještě poměrně složitou a sofistikovanou komoditou, kterou je potřeba si prohlédnout a osobně vyzkoušet,“ říká Jiří Maláček, vedoucí českého zastoupení značky ŠKODA. „Přestože i my disponujeme on-line prodejními kanály, řada především soukromých motoristů stále preferuje osobní návštěvu dealerství. S ohledem na charakter provozu je prodej nových automobilů z pohledu šíření epidemie jednou z nejméně rizikových oblastí, neboť se v jednom čase na jednom místě málokdy sejde větší skupina zákazníků,“ dodává Jiří Maláček.

Provoz autorizovaných dealerství podléhá řadě bezpečnostních opatření, která chrání zákazníky i zaměstnance. Vedle všudypřítomných roušek je nejviditelnější úprava klientských zón tak, aby bylo možné v maximální míře dodržovat nařízení vlády a doporučení hygieniků k omezení přímého kontaktu osob. Součástí balíčku opatření tak je například omezení počtu osob v showroomech, využívání ochranných pomůcek, distanční objednávání, dezinfekce pro potřeby zákazníka či pravidelné čištění a dezinfikování vystavených vozů. To vše již fungovalo na jaře po prvním rozvolnění a velmi dobře se osvědčilo v praxi. Ostatně podobná opatření platila nepřetržitě i v autorizovaných servisech, které uzavřením postiženy nebyly. Ani tam se nemohou ve větší míře kumulovat zákazníci. Pro ně jsou na webových stránkách jednotlivých obchodních partnerů dostupná telefonní čísla a e-mailové kontakty, přes něž se lze objednávat. Pracovníci příjmu po dohodě se zákazníkem tak mohou naplánovat návštěvu tak, aby byly na nezbytné minimum omezeny veškeré mezilidské kontakty.

ŠKODA AUTO Česká republika nadále doporučuje svým obchodním partnerům dodržování nejvyšší možné úrovně hygienických standardů včetně průběžného čištění a dezinfekce kontaktních ploch i dílenského vybavení. Pro maximální komfort a bezpečí nabízejí autorizované servisy ŠKODA rozšířené služby dezinfekce klimatizace. Dezinfekci výparníku a vedení okruhu ventilace lze provést dezinfekčním sprejem, nebo lze realizovat hloubkovou dezinfekci celého systému i interiéru vozu specializovaným plynným dezinfekčním přípravkem či ozonem, k čemuž autorizované servisy ŠKODA využívají účelové vysokovýkonné vyvíječe ozonu. Řada z nich nabízí i službu „Pick-up & delivery“ – tedy vyzvednutí vozidla u zákazníka nebo jeho doručení. O dostupnosti těchto rozšířených služeb se zájemci mohou informovat telefonicky či e-mailem u jednotlivých servisních partnerů.

Současně se znovuotevřením prodejen dochází k rozšíření nabídky o atraktivní akční modely nejprodávanějších modelů značky ŠKODA. Vozy SCALA, KAMIQ a KAROQ dostaly navíc výbavu a společně s dalšími benefity tak celkové zvýhodnění dosahuje řádu mnoha desítek tisíc korun. Podrobněji jsme o akčních modelech pro rok 2021 informovali zde. Samozřejmě i nadále pokračují on-line formy prodeje na platformě ŠKODA Online. Na adrese www.skoda-online.cz se zobrazují aktuálně dostupné automobily včetně informací o obchodnících, kteří je nabízejí, jejich lokalitách, základních měsíčních splátkách a rychlosti dodání. Pro ty, kdo z jakéhokoliv důvodu nechtějí nový vůz, je připraven bohatý výběr certifikovaných automobilů v programu ŠKODA Plus. Stejně jako u nových vozů se znovu rozjíždí i prodej vozů ojetých.

The post Autorizovaní prodejci vozů ŠKODA otevírají po více než měsíci své showroomy appeared first on ŠKODA Storyboard.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688