Lepší.TV (Lepší.TV)
Marketing a média  |  26.11.2020 13:59:57

Filmy, nebo seriály? Co preferují Češi?

Chození do kin či sledování televize aneb činnosti, v rámci, kterých mohou lidé zhlédnout filmy, seriály a různé pořady, jsou bezesporu velmi oblíbenou aktivitou. Navíc během posledních několika měsíců, kdy jsme nuceni trávit mnoho času zavření doma, se jí věnujeme ještě ve větší míře. Na co se ale díváme nejraději? Preferujeme spíše filmy či seriály? Anebo prostřednictvím zpráv sledujeme aktuální dění?

Televize přes internet Lepší.TV poskytla svá říjnová a listopadová data z roku 2020, ze kterých vyplývá, že Češi jsou milovníky filmů. „Filmy společně se seriály jsou mezi diváky velmi oblíbené,“ doplňuje Pavel Górecki, ředitel společnosti poskytující televizi přes internet Lepší.TV. Sledování filmů se rádo věnuje 32,63 % uživatelů. Seriály vedou u 27,91 % diváků.

Po nich následují zábavné pořady (13,64 %) a zprávy (10,71 %). Páté místo pak patří dokumentům. Na třech posledních příčkách dle dat Lepší.TV stojí dětské pořady (4,71 %), sportovní pořady a na posledním místě se umístily erotické pořady, které v televizi přes internet vyhledává necelá dvě procenta diváků. Během první vlny koronaviru se lidé na zprávy dívali mnohem více. Zajímali je nové informace ohledně pandemie. Dnes však upřednostní čas u výborného filmu. 

Televize přes internet Lepší.TV vznikla v roce 2017 v Ostravě a byla založena Pavlem Góreckim, který se oblastí internetu, televizí a TV programem zabýval již několik let před založením Lepší.TV. Samotná Lepší.TV vznikla především z důvodu prostoru na trhu, kdy v roce 2017 na českém internetu neexistovala žádná dobrá a vyhovující televize přes internet.

Cílem Lepší.TV bylo od počátku nabízet ty nejkvalitnější služby v oblasti internetových televizí, tak, aby si divák mohl užít zaslouženou a odpovídající kvalitu a služby za co nejmenší náklady. Lepší.TV od svého vzniku každý rok roste. Služba nabízí časově neomezené nahrávání pořadů i nejdelší zpětné zhlédnutí, které činí 30 dní, divácké profily, funguje na jakémkoliv internetu, zařízení, v celé EU. V ceně jsou TV i radio stanice a filmy.

Více informaci na: www.lepsi.tv






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688