cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  24.11.2020 13:37:41

Ripple potvrdil partnerství s Bank of America!


Poslední léta se poměrně často spekulovalo nad potenciálním partnerstvím Ripple a Bank of America. Včera večer jsme se však konečně dočkali oficiálního potvrzení této obrovské spolupráce.

Právě druhá největší americká banka, Bank of America, se totiž společně po boku známých partnerů Ripple jako např. Banco de Santander, Standard Chartered, SCB, Moneynet, Nium a dalších objevila na webových stránkách Ripple jako jeden z hlavních partnerů RippleNetu. Ripple tak k ohlášení novinky využil ideální čas, kdy jeho cena rapidně vzrostla a zájem institucí o kryptoměny je diskutován na každém rohu.

Historie partnerství

První zmínky o spolupráci těchto dvou subjektů přišly již v roce 2016, kdy se Bank of America stala součástí Global Payments Management Group Ripplu. Hlubší spolupráce se však začala krystalizovat v roce 2019, kdy Bank of America podala žádost o patent založený na technologii distribuovaného ledgeru Ripple. Téměř jisto jsme pak měli v průběhu letošního roku, kdy nejen, že představitelé Bank of America několikrát veřejně chválili Ripple, hlavně ale byly leaknuty fotky z 2020 Swell Conference. Na těch jsme mohli vidět obrázky z prezentace, která ukazovala aplikace operovanou Bank of America založenou na RippleNetu.

Jak sis ale jistě v minulosti mohl u kryptoměn všimnout, mnoho partnerství navždy skončí jen u právě podobných spekulací. Proto nám tato novinka dává jistotu, že Bank of America reálně síť produktů Ripplu využívá. A vstup do oficiálního partnerství s blockchainovou společností tak obrovskou institucí, jako Bank of America je, jen podtrhuje v jaké situaci se svět kryptoměn momentálně nachází.

A jak se dá na kryptoměnách vlastně vydělat?

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste