cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  21.11.2020 14:50:33

Burza Poloniex neunesla rapidní růst ceny bitcoinu

Kdo již zažil některý z pořádných hypů na ceně bitcoinu, tak jistě ví, že na to často nebývají směnárny úplně připraveny. Podobná věc se pak včera pravděpodobně stala na Poloniexu, který na krátkou dobu úplně vypadl.

S blížícím se all-time high na ceně bitcoinu začaly přicházet i problémy s infrastrukturou, která je okolo kryptoměn vybudována. A není divu. Obrovský zájem o bitcoin podtrhují nákupy velkých společností i celebrit, kdy za zmínku stojí např. to, že nakupuje Paul Tudor Jones, Square Jacka Dorseyho či MicroStrategy, která je již dnes známá tím, že na svých nákupech bitcoinu vydělává víc než na vlastních produktech.

V minulosti jsme tak podobné problémy mohli vidět i na burzách velikosti Coinbase či Bitmex. Tentokrát na takový hype pravděpodobně nebyla připravena burza Poloniex, která včera musela krátkodobě pozastavit své fungování. K tomu se vyjádřili na svém Twitteru takto:

„Poloniex je dočasně nedostupný z neočekávaného důvodu. V současnosti vyšetřujeme, proč se tak stalo, a budeme vás postupně updatovat.“

Dnes již burza běží úplně bez problémů, kdy se taktéž na Twitteru vyjádřila tak, že již ukončila svůj údržbový mód a obnovila své služby. Krátkodobě však bylo pozastaveno nejen obchodování, ale i výběry z burzy, což samozřejmě vylekalo spoustu uživatelů.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

12.03.2024Cena bitcoinu dál vesele roste Research (Česká spořitelna)
24.01.2023Vývoj kolem burzy FTX pomohl hodnotě bitcoinu Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste