cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  19.11.2020 13:25:19

Binance žaluje Forbes a jeho dva krypto novináře

Nejznámější směnárna světa, Binance, tvrdí, že kvůli článku na Forbesu, který označuje za “falešný a zavádějící“, ztratila “miliony dolarů“. Proto na Forbes Media a dva zodpovědné novináře podala žalobu. A podle nejnovějších informací to myslí opravdu vážně!

Právník Donalda Trumpa

To potvrzuje dnešní přírůstek do právního týmu Binance. Burza totiž najala Charlese Hardera. Ten je známým právníkem celebrit, kdy jej nejvíce proslavila kauza Gawker Media, při které zastupoval žalujícího Hulka Hogana. Mimo toho ale v minulosti obhajoval např. bývalého amerického prezidenta, Donalda Trumpa, či jeho manželku. Často se navíc jedná o právě vysoce medializované spory či spory s mediálními giganty, a tak Binance snad ani nemohla zvolit vhodnější zastoupení.

Žalobu pak burza podala ve státě New Jersey a mimo samotné Forbes Media je mířena na dva novináře zodpovědné za daný článek, Michaela del Castillo a Jasona Bretta. Konkrétně se pak jedná o článek s názvem “Leaked 'Tai Chi' Document Reveals Biannce's Elaborate Scheme To Evade Bitcoin Regulators“ (Uniklý dokument Tai Chi odhalil propracované schéma Binance, jak se vyhnout bitcoinovým regulátorům).

K tomu však Binance uvedla, že se jedná o pouhý příběh, který obsahuje spoustu falešných, zavádějících a hanlivých tvrzení o společnosti Binance. Součástí vyjádření je pak i to, že Binance nikdy žádný Tai Chi dokument nevytvořila a nikdy ani nepracovala na zmíněných schématech, aby se vyhnula regulacím. Podle burzy by u ní nikdy v minulosti neměl pracovat ani pravděpodobný autor dokumentu, Harry Zhou.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste