Stěhováci půjčují krabice, montují nábytek, vše odvezou a ušetří spoustu času

REKLAMA       Inzerce, 29.10.2020

Sbalit celou domácnost do krabic, odnosit je vlastníma rukama a převézt do nového. Plán zní jednoduše, ale jeho realizace stojí velké úsilí. Nejen proto si lidé volají na pomoc stěhováky. Zapůjčí krabice, odnesou nábytek, a ještě mají k dispozici nákladní vůz. Kolik stojí stěhovací služby a proč je výhodné si je objednat, to se dočtete v tomto článku.

Jaké služby očekávat

Stěhování zpravidla začíná tím, že se lidé začnou shánět po krabicích od banánů. Přitom stěhovací služby nabízejí častokrát v ceně zapůjčení krabic a přepravek, které jsou dostatečně pevné, dobře se s nimi manipuluje a bez problému do nich sbalíte celou domácnost. Ušetříte si nervy s rozmontováním nábytku, balením jednotlivých kusů do ochranné fólie, ale i následným smontováním v novém. Nemusíte se domlouvat se sousedy a rodinou, aby vám pomohli odtáhnout lednici skrz tři patra bez výtahu. Stěhováci ji s pomocí řemenů a jiných vychytávek bezpečně dostanou až do vozu.

Kolik stojí stěhováci

Ceny se samozřejmě liší dle regionu, ale i velikosti domácnosti a množství přestěhovaných věcí. Roli může hrát také vzdálenost, i když najeté kilometry v rámci jednoho města jsou často započtené v nabídce. Náročnou sezónou pro stěhování bývá zejména léto, kdy je poptávka vyšší. Velmi hrubě odhadnuto se ceny stěhování pohybují v rozmezí od 500 do 2000 za hodinu. Pokud však chcete rychle a jednoduše zjistit, jaké ceny jsou běžné ve vašem městě a které firmy zde působí, zadejte si poptávku na Poptávej.cz.

Jak si objednat stěhovací službu

Lokalitu, seznam stěhovaného nábytku a odhadovaný počet zabalených krabic vyplňte do poptávkového formuláře. Následně čekejte telefonát ze společnosti Poptávej.cz, operátor s vámi podobu vaší poptávky projde a případně doplní nezbytnosti, aby stěhovací firmy mohly připravit nabídku na míru. Po vašem potvrzení bude poptávka odeslána do systému. Díky tomu si ji přečtou firmy z vašeho okolí a nacení své služby. Nabídku obdržíte na uvedený email. Můžete jich dostat hned několik, a tak jednoduše zjistíte stav na trhu. Vyberete si tu nejlepší a s vybraným dodavatelem se domluvíte individuálně. Zprostředkování dodavatele je pro poptávajícího zcela zdarma a navíc nezávazná. Zadejte si poptávku ještě dnes."

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky