AČSS (AČSS)
Stavební spoření  |  26.10.2020 19:25:37

Asociace českých stavebních spořitelen má nového předsedu

Novým předsedou Asociace českých stavebních spořitelen se stal Pavel Jirák. Vystřídal tak Jana Jeníčka, který tento post zastával od roku 2018. Pavel Jirák byl dosud místopředsedou asociace. Novým prvním místopředsedou byl zvolen Libor Vošický a místopředsedou Petr Toman.

 

 Pavel Jirák je absolventem VŠE v Praze. Ve skupině Komerční banky působí od roku 1991, s výjimkou roku 1998, kdy byl v BNP - Dresdner Bank (ČR). V KB pracoval na různých pozicích v retailovém i korporátním bankovnictví, jako předseda představenstva PF KB (dnes KB Penzijní společnost), výkonný ředitel pro lidské zdroje. Od roku 2019 je předsedou představenstva a generálním ředitelem Modré pyramidy. Od 11. března 2019 zastával pozici místopředsedy Asociace českých stavebních spořitelen.

 

Stavební spoření stejně jako většina odvětví musí čelit turbulentní době. Jsem rád, že mohu být součástí rozvoje a budu dělat, co je v mých silách, abych společně s kolegy v prezidiu AČSS přispěl k dalšímu rozvoji stavebního spoření,“ říká ke svému zvolení Pavel Jirák. „V rámci asociace chci i nadále podněcovat aktivity přispívající k všeobecnému rozvoji financování bydlení,“ doplňuje Pavel Jirák.

Asociace českých stavebních spořitelen (AČSS) si klade za cíl společně se svými členy vytvářet spolehlivý, funkční a stabilní systém stavebního spoření a také upevňovat důvěru v tento produkt. Důraz klade na vytváření příznivých podmínek pro řešení bytových potřeb lidí žijících v České republice.
Asociace českých stavebních spořitelen vznikla v roce 2000 a v současnosti sdružuje všech pět stavebních spořitelen (Českomoravská stavební spořitelna, a. s., Stavební spořitelna České spořitelny, a. s., Modrá pyramida stavební spořitelna, a.s., Raiffeisen stavební spořitelna a.s. a Wüstenrot – stavební spořitelna a.s.). AČSS udržuje kontakty s partnerskými organizacemi v Evropě a podílí se stejně jako všichni její členové na činnosti Evropského sdružení stavebních spořitelen.

Více informací na: www.acss.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688