Lidé (Lidé)
Lidé  |  22.10.2020 12:41:10

Do Pipedrive přichází nový COO Michael Schrezenmaier, za úkol má naplnění nové vize: rozšiřování produktu a světovou expanzi

Dynamicky rostoucí startup Pipedrive, který přináší efektivní CRM platformu, posiluje nejvyšší management o nového COO – Michaela Schrezenmaiera. Jeho hlavním úkolem bude naplnění ambiciózní vize firmy: rozšiřování a škálování produktu a světovou expanzi. To, že důraz na rozvoj produktů Pipedrive dává po byznysové stránce obrovský smysl, dokazuje nedávno uvedený nástroj LeadBooster. Během prvního týdne po veřejném spuštění se podílel z 31 % na týdenním nárůstu měsíčního obratu celého Pipedrive. Cílem je získat pozici celosvětově nejlepšího CRM nástroje, který využívají jak obchodníci, tak marketingoví specialisté či manažeři prodejů. Michael Schrezenmaier má zkušenosti s řízením globálních prodejů, marketingu, zákaznické podpory a partnerství. Bude proto zodpovědný za ziskovost Pipedrive a pomůže s posílením jeho pozice na německém trhu.

„Pipedrive zažívá poslední dobou nebývalý růst a rychlou expanzi na další trhy. Pracovat pro společnost, která nyní čítá přes 600 zaměstnanců a 90 000 zákazníků, je pro mě obrovská výzva mým úkolem bude pomáhat s řízením týmů a se zajištěním jejich fungování a vzájemné spolupráce, stejně jako s plněním stanovených cílů. Mezi ty patří zejména další rozšiřování produktu, který využijí firmy a startupy všech velikostí,” říká Michael Schrezenmaier, COO Pipedrive.

„Naše nová, agresivní strategie spočívá v maximální rychlosti a flexibilitě, které jsou stěžejní pro úspěch na extrémně konkurenčním trhu CRM řešení. Soustředíme se proto na rozšiřování portfolia produktů, mezinárodní expanzi, rozšiřování zákaznické základny a rostoucí obrat. Je to právě Michael se svými obrovskými zkušenostmi, který nám pomůže této vize dosáhnout,” uvádí Raj Sabhlok, CEO, Pipedrive.

Michael Schrezenmaier již působil jako COO a člen představenstva ve společnosti Spark Networks, která provozuje prémiové seznamovací portály. Dále působil čtyři roky jako produktový manažer pro expo & eventy v globální logistické společnosti Kuehne + Nagel. Průběžně působil jako konzultant na volné noze pro renomované kapitálové a investiční společnosti. Magisterské vzdělání získal na německé ekonomické univerzitě WHU – Otto-Beisheim School of Management.

Portfolio produktů Pipedrive nedávno obohatil LeadBooster, další budou následovat

Pipedrive v nedávné době představil nástroj na generování leadů LeadBooster, který pochází z dílny pražského vývojářského týmu. Ten obsahuje chatbot, livechat a modernizované webové formuláře. Zákazníci mají rovněž přístup k externí databázi 400 milionů prověřených byznysových kontaktů Prospector, která jim pomůže k efektivnějšímu oslovování potenciálních klientů. Dalším zdrojem je nástroj Web visitors, jenž identifikuje firmu, město a kontakt na odpovídající osoby. Veškeré leady se shromažďují v jednotné databázi – Leadboxu. Pipedrive dokáže díky ní následně vytvořit profil ideálního zákazníka, podle něhož pak automaticky dohledává relevantní kontakty.

„Nástroje, které v Pipedrive vyvíjíme, si získaly za krátkou dobu obrovskou oblibu u našich zákazníků. A neustále pracujeme na dalších. Potvrzuje se tak jasný trend; klienti chtějí co největší databázi leadů a z ní co nejefektivněji těžit. Proto se snažíme všechny leady udržet na jednom místě a práci s nimi maximálně zjednodušit a zautomatizovat. Těším se, že nám Michaelovy zkušenosti pomohou vyvíjet další inovativní nástroje a představit ty stávající co největšímu počtu zákazníků. A tím i rozšířit portfolio produktů a sbírat podněty k jejich neustálému zdokonalování,” dodává Tomáš Řehoř, manažer vývoje Pipedrive.


Pipedrive je přední nástroj na řízení prodejů a první platforma, která je orientovaná na obchodníka. Pomáhá mu držet pracovní postup a soustředit se na aktivity, které jsou pro něj důležité. Vznikl v roce 2010 a ke svojí práci ho využívají obchodní týmy z více než 90 000 firem po celém světě. Pipedrive vznikl v Estonsku a pobočky má v Dublinu, Lisabonu, Londýně, New Yorku, Praze, Tampě/St. Petersburgu, Tallinnu, v Tartu a nově také díky akvizici Mailigenu v Rize. V České republice má tým 25 lidí, z toho 17 vývojářů a dalších specialistů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688