cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  15.10.2020 13:31:34

Více než polovina všech etherů se za poslední rok nepohla

Spousta lidí za poslední roky značně akumulovala kryptoměnu ethereum. To je poznat z nejnovějších statistik, podle kterých více než polovina etherů za poslední rok nebyla přesunuta z peněženky, na které jsou uloženy, na jinou peněženku.

Vychází tak z analytického webu Glassnode, konkrétně z jeho služby zvané “hodlwaves“, která sleduje on-chain transakce. Podle té jen přibližně 39,6 % ze všech etherů (ETH) změnilo své majitele za posledních 12 měsíců. A to ještě nevíme, kolik z nich si jen lidé posílali na své vlastní, akorát jiné, peněženky.

Mimo to je zajímavá i statistika toho, že od října 2017 se nepohlo přibližně 20 % ze všech etherů.

Z hodlwaves pak mimo jiné vyplývá i to, že mezi posledním rokem a 2 lety bylo naposledy přesunuto dalších přibližně 28 % ze všech etherů, což akumulaci těchto coinů ještě více podtrhuje. Změní se pak tyto statistiky s přechodem na Ethereum 2.0 a příchod stakingu?

Na zpravodajských serverech okolo kryptoměn převládá názor, že velryby strávily rok 2019 akumulací etherů za účelem získání většího množství coinů pro přechod na Ethereum 2.0. Poté se očekává, že právě tyto coiny budou využity ke stakingu, a tak s nimi jednoduše bude zase pohnuto. Jelikož pak fáze 0 Etherea 2.0 přijde s největší pravděpodobností již v nejbližších několika měsících, zjistíme již velice brzy, kolik z coinů je potenciálně ztracených apod., a kolik bylo předmětem akumulace a HODLu.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste