cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  10.10.2020 21:41:32

Square ve velkém nakupuje bitcoiny!

Square ve velkém nakupuje bitcoiny!

10.10.2020 / Crypto Kingdom

V dnešních Perličkách týdne si klasicky zhodnotíme uplynulý příjemně rostoucí týden na kryptoměnách. Dozvíš se tedy, jak vypadal trh, cena bitcoinu a nějakých ze zajímavých kryptoměn i jaké novinky stálo za to v minulém týdnu sledovat.

youtube preview

Nákup BTC Square

Jeden z nejznámějších platebních gigantů, Square, nakoupil bitcoiny v hodnotě 50 000 000 USD. Reportoval tak deník Street Insider, podle kterého vedoucí společnosti, Jack Dorsey, označil Bitcoin za nástroj pro vylepšení ekonomiky. Společnost Square tak již do bitcoinů investovala přibližně 1 % ze svého kapitálu. V jejich aplikaci si pak můžeš nakoupit bitcoin již od konce roku 2017.

Nauč se pracovat s burzou Binance pomocí našeho návodu zde.

Růst tržních kapitalizací a ceny BTC

Minulý týden se opravdu značně dařilo mnoha tržním hodnotám okolo kryptoměn. Celková tržní kapitalizace i kapitalizace altcoinů totiž obě vzrostly o přibližně 7 % a stejně tak se dařilo i bitcoinu. Na tom v posledních pár dnech dokonce proběhlo několik výrazných pump, při kterých vždy vyletěla cena o pár set dolarů.

Jakým kryptoměnám jsme na začátku roku predikovali velkou budoucnost pro rok 2020?

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   9:18  Graf dne – Bitcoin (22.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste