cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  04.09.2020 12:20:27

Binance chce s novým produktem konkurovat Uniswapu

Jedna z nejoblíbenějších směnáren současnosti, Binance, oznámila další prohloubení svých produktů zaměřujících se na svět decentralizovaných financí. Tím je právě přidání produktu úplně nového, který nese název Binance Liquid Swap.

Binance se tak veze na vlně protokolů ke směně kryptoměn, kdy chce navázat na obrovský úspěch Uniswapu a jeho alternativ jako např. Sushiswapu. Vytvoří totiž AMM pool likvidity, který umožní uživatelům poskytovat likviditu tak, že do poolů vloží své tokeny. Binance Liquid Swap pak jak je v této oblasti zvykem nabídne svým uživatelům, kteří vloží své tokeny, možnost vydělat si zajímavé výnosy na základě právě vložených kryptoměn. Tyto odměny budou brány z poplatků za obchodování tokenů v poolu.

Nový produkt bude integrován přímo do směnárny Binance.com, kdy se jedná o první AMM pool přímo na centralizované směnárně. Dostupný tak bude přímo z klientského prostředí klasické směnárny včetně jejích peněženek. Novinka bude založená na modelu oceňování namísto klasické order book, čímž chtějí zajistit stabilnější ceny kryptoměn.

Vlastní tokeny jako první

Jako první budou na Binance Liquid Swapu dostupné přímo vlastní tokeny Binance, kdy první pooly budou tvořeny kryptoměnami USDT, BUSD a DAI. Hned při spuštění tak budou obchodovatelné páry USDT/BUSD, BUSD/DAI a USDT/DAI. Poplatky za transakce pak budou vypočítávány na základě toho, kolik daných kryptoměn bude v jednotlivých poolech likvidity.

CEO Binance, Changpeng Zhao, pak doufá, že nové produkty přinesou burze další a další klienty a navýší objemy obchodování na jejich platformě. Ke spuštění se vyjádřil takto:

„Doufáme, že prohloubíme růst DeFi trhů a podpoříme naše uživatele tím, že jim dodáme další možnosti výdělků a zajistíme jim dostupnější likviditu skrz centralizovaný AMM pool, který ponese kreditibilitu, bezpečnost a ochranu poskytovanou přímo Binance.“

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

28.08.2023Uskupení BRICS chce změnit mocenskou mapu a konkurovat Západu Ing. Vladimír Pikora, Ph.D. (Dluhopisomat)
18.10.2022Burza Binance chce do konce roku investovat až 1 miliardu dolarů cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
08.05.2019Binance hack: Hot Wallet Binance stratil 7000 BTC CryptoSvet.cz (CryptoSvet.cz)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste