Staňte se spoluautorem knihy z edice Čarovné Česko

Novou edici fotografických knih Čarovné Česko připravuje nakladatelství ze Zlína. Edice, která bude obsahovat fotografie místních fotografů, představí nejdříve celou Českou republiku a poté v dalších titulech jednotlivé regiony. V tuto chvíli probíhá sběr fotografií.

Kniha Čarovné Česko ukáže krásu turistických regionů a ke čtenářům se dostane koncem letošního roku. Cílem CBS Nakladatelství je propagovat krásy České republiky a podporovat cestovní ruchregionech. Do budoucna budou následovat tituly například pod názvy Čarovná Pálava nebo Čarovná Šumava.

Příležitost pro všechny fotografy

„Naše nakladatelství je známé leteckými fotografiemi, které pořizují profesionální týmy. Rádi bychom dali prostor lidem, kteří vnímají krásu světa kolem sebe a dokáží ji zachytit objektivem. Edice Čarovné Česko je příležitostí pro ty, co se chtějí o svá umělecká díla podělit,“ říká Milan Paprčka, majitel CBS Nakladatelství, sám nadšený pilot a fotograf.

Nejhezčí fotografie svého regionu pořídí místní

Zdroj: Čarovné Česko, Martin Dlouhý - řeka Jihlava

Nejkrásnější fotografie svého vlastního regionu většinou pořídí místní lidé, kteří znají tajná zákoutí svého kraje a vědí, kdy místu dodá kouzlo správné světlo nebo třeba mlha. Kniha má za cíl ukázat krásy naší vlasti, a to nejen samotným Čechům a Slovákům. Je doplněna o anglickou verzi textu, aby byla srozumitelná i pro mezinárodní publikum.

Možnost spolupráce

„Fotografickou část knihy doplní prezentace měst, obcí, firem a škol z jednotlivých regionů. Radnice, firmy či další instituce mají právě teď příležitost na knize spolupracovat,“ uvádí Blanka Imramovská, obchodní ředitelka CBS Nakladatelství. 

Formulář k odeslání fotografií i další detaily o spolupráci naleznete na www.carovnecesko.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy