mmr.cz (MMR)
Dovolená  |  01.07.2020 16:16:19

MMR: Od dnešního dne je možné stáhnout slevový voucher do lázní

Slevový voucher do lázní v hodnotě 4 tisíc korun je již ke stažení a vyplnění na stránkách kudyznudy.cz. Po zarezervování vašeho ubytování si můžete kdykoliv stáhnout a vytvořit voucher a uplatnit slevu, třeba i na recepci před placením vašeho pobytu a procedur. Vždy však musí být splněna podmínka pobytu (6 po sobě jdoucích nocí a 5 procedur). Na jeden pobyt může osoba využít pouze jeden voucher. Program, do kterého se nyní již přihlásily tři čtvrtiny poskytovatelů lázeňských služeb, bude v platnosti do 31. 12. 2020.

„O poukazy si mohou požádat všechny osoby starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR, které jsou účastníky veřejného zdravotního pojištění v ČR, tedy včetně našich seniorů. Plátcem pojistného za zdravotní pojištění je totiž v případě důchodců stát. Myslíme tedy opravdu na všechny. Na vouchery jsme zatím vyčlenili jednu miliardu korun. V případě potřeby budeme jednat o navýšení částky,“ říká ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Pokud kód nedorazí, je nutné nejdříve zkontrolovat filtr, který zachycuje spam či jiné nevyžádané emaily. Email s voucherem je totiž rozesílán z adresy státní agentury CzechTourism no-reply@kudyznudy.cz. Pokud email nebyl zachycen filtry, zkuste si prosím vygenerovat další voucher. Pokud ani to nebude fungovat, prosím kontaktujte informační linku MMR na info@mmr.cz.

Státem podporované vouchery bude možné uplatnit u poskytovatelů lázeňské léčebně rehabilitační péče. Preventivně léčebný lázeňský pobyt by měl motivovat lidi k péči o zdraví, měl by přispět k prevenci zdraví a umožnit občanům alespoň ve zkrácené podobě vyzkoušet, jak probíhá lázeňská léčebně rehabilitační péče v našich lázních. Během týdenního pobytu by měli návštěvníci zpravidla absolvovat konzultaci s lékařem, který jim doporučí minimálně 5 terapeutických procedur, které patří do oficiálního seznamu procedur používaných při lázeňské léčebně rehabilitační péče hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění.

MMR připravilo tento postup:
  1. Zákazník navštíví web kudyznudy.cz a vygeneruje si slevový voucher (nejlépe na konkrétní lázeňské zařízení). Ten bude zaslán na e-mail. Zákazník si jej může vytisknout, nebo stačí jej mít v telefonu.
  2. Zákazník zavolá do vybraných lázní a zarezervuje si pobyt. Součásti rezervace bude předání kódu slevového kupónu (AS3K-K3J2). V případě rezervace online je potřeba tento kód přidat například do poznámky k rezervaci.
  3. Zaměstnanec lázní při ověřování rezervace v systému lazne2020.cz vloží kód slevového kupónu do našeho webového portálu, čímž dojde k ověření jeho platnosti. Následně tento kupón označí za „Rezervovaný“.
  4. Portál porovná kód kupónu s vydanými vouchery a provede validaci (zda existuje, případně zda není rezervovaný, nebo použitý při jiné rezervaci).
  5. Zaměstnanec lázní po ukončení pobytu označí rezervovaný kupón za „Použitý“ a do přílohy k němu nahraje případné dokumenty např. fakturu pro potřeby vyúčtování.
  6. Zákazníkovi bude částka 4.000 odečtena z platby s ukončením pobytu a potvrzením o splnění podmínek (6 nocí, 5 procedur)
  7. Uzavřené a uplatněné kupóny jsou automaticky zasílány poskytovateli finanční podpory. Všichni smluvní partneři obdrží do konce týdne (3. 7. 2020) přístupové údaje s návodem na použití.
Více informací včetně nejčastějších dotazů a odpovědí naleznete na webových stránkách https://www.kudyznudy.cz/dolazni.
Seznam lázeňských ubytování, kde lze voucher uplatnit, naleznete zde. Tento seznam bude pravidelně aktualizován.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688