Soutěž "Stavba roku" prodlužuje termín přihlášení

Jana Brožková, 21.4.2020
Posledním dnem k přihlášení projektů je 31.5.20 V souvislosti se současným vývojem celospolečenské situace v důsledku protiepidemiologických opatření se organizátoři a vyhlašovatel soutěže Liberecký kraj rozhodli prodloužit termín pro podání přihlášek.

Posledním dnem, kdy mohou stavitelé, investoři, architekti apod. přihlásit své projekty, je nyní  neděle 31. května do půlnoci. Prodloužená lhůta se týká i podmínky, kterou přihlašované objekty musí splňovat. Přihlašovaný objekt musí  být kolaudován nebo odsouhlaseno předběžné užívání stavby v období do 31. 5. 2020 včetně (stavba mohla být mezi přihlášenými stavbami i v předchozích letech soutěže, ale bez ocenění). Soutěž Karla Hubáčka - Stavba roku Libereckého kraje chce prezentovat kvalitní architekturu i stavitelství celého Libereckého kraje, podporovat komplexní realizaci staveb a venkovského prostoru od architektonického pojetí až po řemeslný detail. Současně dává vyniknout nový talentům, neboť každý by si přál, aby se v našem kraji narodil nový, třeba i menší, ale stejně chytrý, reinkarnovaný Ještěd.  Přihlašování probíhá prostřednictvím on-line formuláře dostupného na webu stavbaroku.lk

 

Za organizační výbor

Petra Handlířová

•••

Vyhlašovateli soutěže jsou Liberecký kraj a partneři – města a obce Libereckého kraje, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Český svaz stavebních inženýrů, Technická univerzita v Liberci a ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r. o.. 

 

Soutěž Karla Hubáčka - Stavba roku Libereckého kraje 2020 se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a člena rady pro řízení rezortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a územního plánování Michala Kříže.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba