Moore Czech Republic (Moore Czech Republic)
Práce  |  08.04.2020 16:47:00

V následujících měsících dojde ke skokovému nárůstu nezaměstnanosti

"Dopad koronaviru se v březnové míře nezaměstnanosti neprojevil. V následujících měsících ale dojde na české poměry ke skokovému nárůstu. Odráží to stejně šokové pozastavení činnosti mnoha podniků s dosud přetrvávající nejistotou ohledně dalšího vývoje. Bohužel se nedá očekávat, že podpůrné programy jako kurzarbeit zásadně zmírní dopady. Pomoc firmám přichází až zpětně, a to je pozdě. Mzdy a jiné závazky firmy v těchto dnech platit musí a bez příjmů nemají z čeho," říká Radovan Hauk z poradenské společnosti Moore Czech Republic, k dnešním údajům MPSV týkající se míry nezaměstnanosti

Moore Czech Republic

Společnost Moore Czech Republic je součástí jedné z největších mezinárodních sítí nezávislých auditorských a poradenských firem. Moore Global Network Limited (do září 2019 Moore Stephens International Limited) zaměstnává po celém světě přes 30 000 odborníků ve více než 260 nezávislých firmách a 110 zemích.

Moore Czech Republic sídlí v Praze a je vedena jednateli a společníky Petrem Kymličkou a Radovanem Haukem. Ti s sebou pod značku Moore přivedli kromě svých pracovníků z dřívější společnosti BDO Advisory také specializované dceřiné společnosti Servodata, DataScript a S-COMP, které se orientují na poskytování komplexních služeb v oblasti IT a vzdělávání.

Více informaci na : www.moore-czech.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Práce:

Čt   9:16  BDO: Zaměstnávání dohodářů bude výhodné, ale jen když je firmy zaregistrují jako... BDO Česká republika (BDO Česká republika)
Po 12:19  Firemní benefity v roce 2024 Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)
11.04.2024  Když se dlouho nedaří získat nové zaměstnání Hays plc (Hays plc)






Zobrazit sloupec