EQUABANK (EQUABANK)
Tiskové zprávy  |  02.04.2020 12:26:43

Equa bank zapojí do odkladů splátek roboty

Equa bank ještě více zrychlí proces vyřizování klientských žádostí o odklad splátek. Do procesu zapojí roboty. Průměrně je každá žádost vyřízena s dvoutýdenním předstihem před dnem splatnosti splátky úvěru. Přednostně jsou přitom vyřizovány žádosti s blížícím se datem splatnosti. Celkem Equa bank přijala již přes 1600 žádostí o odklady splátek jak spotřebitelských, tak firemních úvěrů. Kladně jich bylo vyřízeno již 1100 z nich. Equa bank umožňuje odklad splátek až o 5 měsíců.

„Služby Equa bank byly vždy založeny na individuálním přístupu, protože každý klient je pro nás důležitý a chceme mu poskytnout takové produkty, které opravdu potřebuje. Každou žádost proto nejprve projdeme s klientem po telefonu. Nemusí nic dokládat, jen společně vyhodnotíme jeho situaci, vysvětlíme mu, v čem odklad spočívá a následně v průběhu telefonátu sjednáme změnu. Nejde tedy o něco pro klienty administrativně náročného. Bezplatně odkládáme úroky i jistinu, a to vše bez záznamu v registrech dlužníků. Je důležité také zmínit, že zhruba polovina klientů se při individuální konzultaci s bankéřem nakonec rozhodne pro jiný způsob řešení, který mu více vyhovuje. Například snížení splátek, nebo konsolidace půjček a další. Po nalezení vyhovujícího řešení zapojíme postupně do administrativního procesu roboty, kteří nastaví vše potřebné. Všechny žádosti vyřizujeme průměrně se čtrnáctidenním předstihem před dnem splatnosti úvěru,“ uvedl Ondřej Hák, ředitel Retailového bankovnictví Equa bank.

Equa bank umožňuje odklad splátek všem klientům, kteří se ocitnou ve finanční tísni, způsobené důsledky epidemie. Splátky lze odložit jak u spotřebitelských úvěrů, hypoték a firemních úvěrů. Kromě odkladu splátek nabízí Equa bank klientům s osobní půjčkou i možnost snížení splátky nebo změnu doby splatnosti. Oboje si klient jednoduše a zdarma může změnit prostřednictvím klientského centra po telefonu.  

Dalším řešením finančních problémů může být konsolidace půjček nebo jejich refinancování. Equa bank přitom nabízí jednu z nejnižších úrokových sazeb na trhu, a to od 4,8 % ročně.  

Klienti osobního bankovnictví mohou o odklad splátek žádat prostřednictvím formuláře, který najdou na www.equabank.cz/odklad-splatek. Klienti firemního bankovnictví by měli kontaktovat svého bankéře. 

Equa bank

Equa bank a. s. vstoupila na český trh v roce 2011. V současné době má Equa bank téměř 430 000 klientů a provozuje 59 obchodních míst po celé České republice. Equa bank nabízí jednoduché, srozumitelné a transparentní služby osobního i firemního bankovnictví, k nimž patří bezplatné běžné a spořicí účty, více měnové bezkontaktní platební karty, zlaté platební karty, hypotéky, spotřebitelské půjčky, pojištění, termínované vklady, investice a podnikatelské úvěry. Jediným akcionářem Equa bank je společnost Equa Group Ltd vlastněná fondy, kterým poskytuje poradenství britská společnost AnaCap Financial Partners LLP. AnaCap je jednou z předních evropských investičních společností zaměřených výhradně na sektor evropských finančních služeb.

Od vstupu na trh získala Equa bank řadu prestižních ocenění. Byla jednou z nejúspěšnějších bank v soutěži Zlatá koruna v roce 2019, ve které získala celkem 6 ocenění. Koncem roku 2018 bodovala Equa bank v prestižní soutěži Banka roku™, v níž vyhrála novou kategorii a stala se Bankou zákazníků 2018. V soutěži WebTop100, která oceňuje nejlepší projekty digitálního marketingu, vyhrála se svojí aplikací mobilního bankovnictví kategorii Mobilní řešení. Equa bank získala také řadu prestižních zahraničních ocenění. Dle magazínu Global Banking & Finance Review byla několikrát za sebou oceněna nejlepší retailovou bankou v České republice. International Business Magazine udělil Equa bank titul Best Retail Bank Czech Republic 2019.

Více informací na: www.equabank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688