cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  26.03.2020 11:51:24

V Kalifornii je největší koncentrace bohatství z kryptoměn

Nástroj pro zdanění kryptoměn CoinTracker vydal zprávu srovnávající převahu vlastnictví bohatství z kryptoměn napříč hlavními městy Spojených států. Zpráva je založena na uživatelských datech, která společnost CoinTracker shromažďuje už od roku 2013.

CoinTracker zjistil, že „nejlepší“ čtyři města podle průměrné velikosti kryptofolia jsou bez výjimky v kalifornské oblasti San Francisco Bay Area, přičemž San Francisco vlastní přibližně 55 000 $, následuje Palo Alto s 39 000 $, Oakland s 35 000 $ a San Mateo s 30 600 na úrovni Pouze čtyři města mimo Kalifornii jsou domovem pro investory, jejichž průměrné kryptografické podíly v USA přesahují cifru 20 000 USD – s investory ze Seattlu, New Yorku, Tampy a Pittsburghu v průměru mezi 27 000 a 21 000 USD.

Zjištění také ukazují významnou koncentraci krypto investorů ve městech San Francisco a New York – s jejich kombinovaným „indexem krypto uživatelů“ zhruba srovnatelným s indexem příštích čtyř nejvyšších měst dohromady. San Francisco je podle počtu investorů nejlepším americkým kryptografickým městem, a tak získalo index v hodnotě 100. New York se umístil na druhém místě v hustotě krypto investorů s indexem uživatelského indexu 92, nicméně řadí se na šesté místo podle průměrné hodnoty podílů na téměř 23 000 USD. Los Angeles má třetí největší hustotu krypto investorů s indexem uživatelů 57,2, dále Chicago s 48,8 a Seattle s 39,7.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   9:18  Graf dne – Bitcoin (22.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste