cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  23.03.2020 15:27:51

FED zahajuje neomezené QE

Dneska jsme se dočkali dalšího kroku od amerického FEDu, který oznámil druhou vlnu masivního QE na neomezeném rozpočtu.

Co to v praxi znamená?

V praxi to znamená to, že FED bude nakupovat masivně dluhopisy, aby snížil náklady na jejich dosažení pro korporace ve velikost 500 mld. USD a zároveň MBS derivát ve velikosti 200 mld. USD.

Trhy reagují skokovým růstem

My jsme sledovali live bitcoin spolu s nasdaqem a zlatem, které vystřelily nahoru. Bitcoin vystřel o přibližně 10 % a Nasdaq o přibližně 5 %. Bitcoin má ve zvyku ovšem přestřelovat, takže můžeme očekávat návrat k průměru kolem 6 200 USD.

Pozor na dejavu z roku 2008

Dejte si skutečně pozor na tyto výstřely, neboť stále je kolem nás negativní klima. I v roce 2008 byly podobné situace, kdy docházelo po takových zprávách k výstřelu o 5-10 % a následující dny to shortaři pomalu opět poslali na nižší ceny, než zase přišla pozitivní zpráva. Fundamentální zprávy vlastní tvoří korekce shortové a hlavní pohyby směrem dolů celá špatná situace ve světe.

Aktuální volatilita není pro začátečníky

Osobně doporučuji začátečníkům aktuálně sledovat a studovat trhy. Trading aktuálně pro vás opravdu není, ani já osobně neobchoduji v těchto volatilních chvilkách, ale čekám aspoň na částečnou stabilizaci po šokové zprávě. Proto buďte nyní soudní, abyste zbytečně nepřišli o kapitál.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste