Vysavač Philips jako spolehlivý pomocník, který zná všechny vaše potřeby

REKLAMA       Inzerce, 16.3.2020

Značka Philips má se svými elektrospotřebiči na trhu tradici více než 120 let a díky tomu přesně ví, co zákazníci potřebují. Spolehlivé a účinné vysavače Philips vám tak mohou maximálně pomoci při úklidu domova. Můžete podle svých potřeb a preferencí sáhnout po různých typech vysavačů, které vám budou nejvíce vyhovovat. Můžete zvolit:

  • vysavač sáčkový či bezsáčkový
  • robotický vysavač
  • tyčový vysavač
  • víceúčelový vysavač – na mokré čištění, na čištění koberců
  • domácí vysavač – s rotačním kartáčem, vhodný pro domácnost s alergikem, s mazlíčkem…

Sáčkové vysavače Philips jsou klasickou možností, mají nízkou spotřebu při výborném výkonu, který zaručuje vysání všech nečistot. Přitom nejsou hlučné. Vzhledem k vysoké účinnosti HEPA filtru jsou vhodnou volbou pro alergiky.

Pokud naopak zvolíte bezsáčkový vysavač Philips, nemusíte vířit prach a nečistoty při výměně naplněného sáčku. Přitom zvolená technologie zaručuje, že vysáté nečistoty padají na dno sběrné nádoby a neuprchnout zpět do prostoru. Také použitý vysoce účinný HEPA filtr spolu s certifikací zaručuje, že i tento typ vysavače je pro alergiky vhodný. Zároveň se i tento typ vysavačů pyšní vysokou třídou účinnosti čištění koberců.

Pokud chcete mít vysavač vždy po ruce a přitom tak, aby nezabíral spoustu místa, potom si pořiďte tyčový vysavač Philips. Může s vámi nenápadně bydlet přímo v obýváku a přitom udělá stejnou službu, jako klasický vysavač, ruční vysavač i mop. Je lehký a nabitý vydrží pracovat až 5 hodin. A i on má vysokou účinnost vysávání i filtrace.

Abyste mohli v celé šíři využívat všechny možnosti a funkce jednotlivých modelů vysavače Philips, je vhodné se ujistit, abyste si vzhledem k vašim specifickým potřebám a požadavkům zvolili ten typ vysavače, který disponuje vhodnými doplňky a příslušenstvím, případně rozšířit jejich základní sadu. Nejde jen o náhradní sáčky (a volit můžete i takové, které při vyjímání z vysavače pevně uzavřete a neunikne ani zrníčko prachu) a filtry (ty byste měli měnit jednou za rok), aby byly k dispozici doma pro případnou včasnou výměnu, ale především o nejrůznější hadice a nástavce pro konkrétní situace. Například hubice, která se pro usnadnění úklidu otáčí o 180°, nebo hubice s kartáčem pro vysávání podél stěn, na čalounění, parketová nebo pro kuchyň či jídelnu vhodná hubice na velké drobky – to je příslušenství, které se vám ve vaší domácnosti může hodit. Ale pořídit si můžete třeba i vysavač s měkčenými kolečky, pokud máte podlahu s povrchem, který je náchylnější k oděru a vy si přesto přejete pravidelně a často vysávat, aby vaše domácnost byla čistá a mohla kdykoli uvítat každého hosta.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika