Na jarní únavu pomůže také káva

Jaro je zda dveřmi a většina z nás už se na něj netrpělivě těší. S hezkým počasím často přichází ruku v ruce také únava. Co s tím? Zkuste šálek kávy. Můžete se osmělit a pousnout hranice svého vnímání různých chuťových kombinací trochu dál. Takové Arašídové cappuccino umí dělat zázraky. Vždyť pokud pijete cappuccino, budete podle jedné z kávových typologií zřejmě patřit mezi mladé extrovertní optimisty, kteří žijí vším moderním.

Signature drink - káva pro mlsné jazýčky

Máte rádi sladko-slané kombinace? A kávu? Pokud jste odpověděli dvakrát ano, tak ochutnejte Arašídové cappuccino. Jde o klasické cappuccino, které je ovšem vylepšené sirupem, který chutná jako arašídové sušenky. Sirup ve spojení s kávou vyzdvihne ty správné chuťové profily. Můžete si být tedy jistí, že vás čeká „kávové nebe“, které je navrch ozdobené vanilkovým cukrem

Corto Classic možná znáte. Jde o kávovou „jednohubku“.  Extrakce dvou dávek kávy po dobu pouhých pěti vteřin zvýrazní chuť kávy Mocha Italia a vyzdvihne její přirozenou sladkost. Povrch Corto Classic pak ozdobí baristé technikou latte art pomocí jemné mléčné mikropěny. Nemusíte ale zůstávat u klasiky. Nově je v nabídce Banánové Corto. Banánový sirup udělá z kávy exotický zážitek a zároveň lehce dosladí.

Banánový sirup udělá z kávy exotický zážitek

Víte, co je u dortu opravdu důležité? Musí být krásný na pohled a nesmí zklamat ani po ochutnání. Pistáciový dort s malinami tohle všechno splňuje. Učaruje vás nejenom svým vzhledem, ale i chutí. Dort s korpusem red velvet „červený samet“ označuje barvu piškotu, který může mít různé odstíny červené. V nápadité kombinaci s pistáciovou pastou a malinovým pyré vás tato novinka přenese až do Ameriky, kde tento dort spatřil světlo světla. Dort posypaný nasekanými pistáciemi a malinami si můžete vychutnávat, jak dlouho jen chcete.

 

costa-coffee.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky