zlin.eu (Zlín)
Z regionů  |  21.02.2020 00:00:00

Zlín: Benefiční den vydělal přes 300 tisíc korun



Benefiční den vydělal přes 300 tisíc korun

publikováno: 21.2.2020

Zlín – Sečteno. Charitativní projekt ŽIVOT JE DAR – VITA DONUM EST získal v rámci benefičního dne částku přesahující 300 000 . Benefiční den se konal minulou sobotu 15. února a na dobrou věc přispívali jak partneři a sponzoři, tak účastníci akcí na jednotlivých stanovištích ve městě nebo na benefičním plese. Lidé vkládali peníze i do zapečetěných kasiček Život je dar.

„Opravdu zahřeje u srdce, když víte, že benefičního dne se dobrovolně zúčastnilo přes tisíc lidí a byly ochotni přispět na tak skvělou věc, jako je pomoc onkologicky nemocným,“ sdělil zakladatel nadačního fondu Život je dar Lukáš Lauman.

Do pestrého programu benefičního dne se zapojila řada účinkujících, kteří se vzdali nároku na honorář. Od rána se cvičilo s budoucími maminkami a malými dětmi v Pua centru regenerace, v Galaxii se pak mohly ty větší bavit s Klaunem Brdíkem a Jirkou Hadašem. Výuky stolování se mohly děti zúčastnit na stejném místě s herci Divadla z Truhlice. Sportovní centra Vita sana, Nika Fit a Ultimate Gym v programu nabídly specializované lekce jógy, tance nebo posilování. Na své si přišli i nadšenci pro virtuální svět. Ve Virtual Areně mohli vyzkoušet závodní simulátory a také arkádově pohybové aktivity. Večer patřil benefičnímu plesu na hotelu Moskva. Ten odstartovala americko-česká kapela L.A. Sunday, a po ní pak pokračovalo vystoupením tanečníků z Dance Studio Starlight, barmanská show skupiny Barmani Zlín, Jirka Hadaš s extrémní magií a taneční skupina Unique Queens. Plesový večer zakončil devadesátkovými hity DJ Hájek. Celodenní akci Život je dar prodloužily after party v místních klubech Infinity Coctail Club, Star Club Flip a Blok 12. Některé akce v rámci toho projektu se konaly i  mimo tento den, jako například fotbalový turnaj nebo Otevřený šatník Pavlíny Pavlíčkové.

„Celý benefiční den utekl jako voda a my můžeme říct, že šestý ročník této akce byl opět úspěšný. Celkově se za šest ročníků vybralo přes 2 miliony korun a zúčastnilo se přes devět tisíc lidí, kteří jsou ochotni pomáhat. Jsem rád, že spolu s naším týmem můžeme alespoň malinko pomoci lidem, kteří jsou na cestě v tak těžkém boji, protože si uvědomujeme velmi důležitou věc, že ŽIVOT JE DAR," zhodnotil Lukáš Lauman.

Vybrané finance již pošesté pomůžou Komplexnímu onkologickému centru ve Zlíně nebo adresně onkologicky nemocným pacientům ze Zlína a nejbližšího okolí. Všichni, kteří by chtěli nadačnímu fondu přispět, mohou tak učinit prostřednictvím transparentního účtu projektu 107-9060230247/0100.

Partnerem Benefičního dne Život je dar 2020 bylo i statutární město Zlín.

Více o Nadačním fondu Život je dar na: www.zivotjedar.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688