cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  06.02.2020 11:51:19

Ripple se zaměří na posílení plateb do Mexika

Ripple, firma, která stojí za třetím největším subjektem na seznamu kryptoměn, XRP, vytvořila nové partnerství s cílem posílit přeshraniční platby mezi Spojenými státy a Mexikem.

Společnost se spojila s International Money Express, společností, která poskytuje služby v oblasti převodu peněz na latinsko-karibském koridoru. V Ripple to oznámili 5. února. Nový finanční partner, známý také jako Intermex, je uveden na akciovém trhu Nasdaq.

Jedná se tak o opravdu prestižní formu spolupráce. Nové partnerství by mohlo Intermexu umožnit implementaci produktu Ripple's On-Demand Liquidity (ODL) prostřednictvím RippleNet, globální platební sítě propojující finanční instituce. Intermex, který údajně zpracovává ročně více než 30 milionů platebních transakcí, má v úmyslu poskytovat svým zákazníkům rychlejší, levnější a transparentnější přeshraniční platby mezi USA a Mexikem. Podle údajů Světové banky je Mexiko po Indii a Číně jedním z největších příjemců remitencí a v roce 2019 provozovali v oblasti peněžních toků 36 milionů dolarů. Ripple tak pokračuje v rozšiřování své přítomnosti na mexickém platebním trhu. V minulosti se spojili například s aplikací MoneyGram.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec