muni.cz (Masarykova univerzita)
Z regionů  |  09.01.2020 00:00:00

Brno: Masarykova univerzita se otevírá uchazečům. Přijďte na dny otevřených dveří

Od poloviny ledna až do začátku února se postupně otevře všech devět fakult na MUNI.

Odkazy podrobnosti o jednotlivých dnech najdete vždy pod zvýrazněnými názvy fakult.

Fakulta sociálních studií přivítá uchazeče 17. a 18. ledna vždy od 9 hodin a program potrvá až do odpoledne. Co vás na místě čeká? Především studenti, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti, a představení jednotlivých studijních programů. Těšit se můžete i na komentované prohlídky nebo si můžete zajít na čaj s děkanem.

Ve stejných termínech, tedy v pátek a v sobotu 17. a 18. ledna nabídne Filozofické fakulta MU vedle informací o přijímacím řízení a setkání se zástupci studijních programů třeba besedu s absolventy nebo možnost zkusit si Test studijních předpokladů nanečisto.

Už 18. a pak také 22. ledna pořádá dny otevřených dveří Lékařská fakulta MU. Zahrnují prohlídku Univerzitního kampusu Bohunice i prostor na Komenského náměstí (kde probíhá výuka zubního lékařství) a také ukázky moderních lékařských simulátorů, které budou od září podstatnou součástí tamější výuky díky zprovoznění unikátního Simulačního centra.

Následuje 20. ledna den otevřených dveří na Ekonomicko-správní fakultě MU, který nabídne úvodní přednášku a také možnost zúčastnit se ekonomického experimentu, případně týmového kvízu. Potom můžete vyrazit na prohlídku fakulty a otevřená bude také studentská zóna se stánky spolků.

Ve stejný den, tedy 20. ledna, se otevře i Právnická fakulta MU. Od 15 hodin se můžete seznámit s prostředím fakulty a studijními programy včetně nabídky zahraničních studijních pobytů a studentských spolků. Inspirativní absolventi vám zase popíšou svou profesní cestu. Prostor bude také pro neformální setkání se studenty, kteří se podělí o své zkušenosti.

Na Fakultě sportovních studií MU vás přivítají 23. ledna. Po úvodním seznámení s informacemi o studiu a přijímacím řízení bude následovat setkání se studenty a pedagogy jednotlivých specializací a poté ukázka výukových prostor a praktických zkoušek v jednotlivých sportovních halách a tělocvičnách. 

V termínu 25. ledna je otevřená také Pedagogická fakulta MU. Na místě se budete moct poradit s pracovníky studijního oddělení a potkáte se i se studenty a zástupci jednotlivých oborů. Taky si můžete poslechnout přednášku o fakultě a přijímacím řízení, navštívit oborový jarmark a zúčastnit se soutěže o ceny.

Ve dvou dnech, tedy 25. a 28. ledna, se otevře Přírodovědecká fakulta MU. Podle toho, o jaké obory máte zájem, zamíříte buď do areálu v ulici Kotlářská nebo do Univerzitního kampusu Bohunice. Jednotlivé studijní programy nabízejí program zahrnující zpravidla úvodní prezentaci a prohlídky laboratoří nebo také popularizační přednášky.

Na Fakultu informatiky MU se zájemci podívají 3. února. Dopoledne si můžete udělat IQ test a pokud budete mít skóre 130 a více, můžete být ke studiu přijati bez přijímaček. Po poledni se odehraje prezentace možností studia spojená s diskuzí, po které následují prohlídky laboratoří a stánků partnerů fakulty.

Přijmi výzvu!

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688