Jana Brožková (Bydlet.cz)
Dovolená  |  21.12.2019 20:46:39

Na zahraničních cestách se mohou přihodit různé věci

Co všechno potkalo naše klienty:

- Klient poničil elektronický zámek hotelových dveří na dovolené v Egyptě, když spěchal do pokoje na toaletu a těsně před ním zakopl a nekontrolovaně dveřmi proletěl.

- Klient při vstupu do moře v Chorvatsku šlápl na mořského ježka, leknul se a povyskočil, jenže na něj nešťastně dopadl i druhou nohou. Zařídili jsme mu lékařské ošetření a na 3 dny musel omezit pohyb.

- Klient v jižní Americe stěhoval lednici. Při tom ale zavadil o hasicí přístroj na zdi, který se uvolnil a spadl mu na nohu. V nemocnici klient dostal na zlomený nárt sádru.

- Klienta na dovolené v Turecku napadlo a pokousalo hejno ryb, když plaval cca 20 metrů od břehu. Zavolali jsme mu lékaře, který naštěstí zjistil, že se nejednalo o žádný jedovatý druh.

- Klientka si na dovolené v Itálii zlomila zub o umělou perlu, ze které měla uděláno své jméno na narozeninovém dortu. Zajistili jsme jí odpovídající stomatologické ošetření.

- Syn klientky prokousl na dovolené v Bulharsku před spaním dětskou hračku, která byla naplněna tekutinou se třpytkami. Poslali jsme do hotelu lékaře, který dítě zkontroloval. I druhá ranní kontrola potvrdila, že dítě je v pořádku.

- Klientka na dovolené v Turecku zachraňovala malé dítě, které uteklo mamince a samo běželo do moře, kde byly velké balvany a betonový pás. Když dítě chytila, dostala nedopatřením ránu do oka kšiltem čepice, kterou mělo dítě na hlavě. S vysokým očním tlakem a velkou bolestí oka musela být hospitalizována v nemocnici.

- Na klientku, která v Německu pracovala ve vědecké sféře, spadl obraz, který visel v kanceláři, a zranil ji na hlavě a rameni.

- Klientka stornovala dovolenou kvůli těhotenství. Jako důkaz neposlala zprávu od lékaře, ani např. fotky z ultrazvuku, ale studiové rodinné snímky od profesionálního fotografa.

- Klient zrušil dovolenou kvůli úrazu ve vozidle. Místo lékařské zprávy nám ale jako důkaz poslal technický průkaz vozidla, kde mělo k úrazu dojít. Až po opakované urgenci dodal i lékařskou zprávu a storno jsme tak mohli proplatit.

- Klientka rozlila vaječný koňak v hotelovém pokoji na předvánočním pobytu na horách. Museli jsme uhradit koberec, ze kterého se nepodařilo odstranit skvrnu od koňaku.

Na co ani to nejlepší cestovní pojištění nestačí:

- Klienty slavili při dovolené na Mallorce i po návratu z party do hotelu. Dostali se do hotelového bazénu, kam vylili pivo a znečistili ho. Nakonec napadli i přivolanou ostrahu. Několik desítek tisíc korun za vyčištění nakonec museli uhradit ze svého.

- Mladá žena nám nahlásila, že jí v USA při nákupech odcizili drahý mobilní telefon. Neměla policejní protokol, který by to dokazoval, tak jsme si vyžádali záznamy z bezpečnostních kamer. Z nich se ukázalo, že mobil zapomněla v převlékací kabince.

- Klienti chtěli proplatit storno své dovolené, protože si jako praktikující křesťané neuvědomili, že si objednali dovolenou v muslimské zemi, kde by se se svým vyznáním nemuseli cítit dobře.

- Klientka s dcerou se nechaly tetovat henou na dovolené v Řecku. S čerstvou „kérkou“ šly ale za pár hodin spát a ušpinily povlečení, které jim pak dal hotel proplatit, protože nešlo vyprat.

- Syn klienta rozsedl tátův pracovní notebook, který měl s sebou na pláži a nechal ho ležet na lehátku přikrytý osuškou, aby ho nikdo neukradl.

- Klient chtěl zaplatit nový kufr, protože mu ten jeho ušpinili a poničili při letecké přepravě. Dodaná – rok stará - účtenka ale neseděla se zničeným kufrem na fotografii, který se dle našich zjištění už 7 let neprodával.

Jedná se o příběhy klientů ERV Evropské pojišťovny z roku 2019

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688