Ocenění jako Realitní projekt roku 2019 získal i barokní dvorec v Troji

Jana Brožková, 27.11.2019
Výjimečná lokalita a výjimečný projekt Precizní rekonstrukce barokního dvorce v těsném sousedství Trojského zámku vkusně dotvořená soudobou architekturou, to je luxusní projekt Chateau Troja Residence. Stavba bude dokončena ještě letos a developer Coast Capital Partner (CCP) v ní zúročil všechny své dosavadní zkušenosti se záchranou paláců v centru Prahy, ale také se stavbou projektů, jež zahrnují rekonstrukce i novostavby. Ve své kategorii získala Chateau Troja Residence ocenění veřejnosti i architektů v rámci 9. ročníku soutěže Realitní projekt roku. Na Realitním kongresu v hotelu Clarion ho převzal spolumajitel CCP Doron Friedman.

Velmi náročná rekonstrukce vybraných objektů původního barokního dvorce a jejich citlivé doplnění moderní architekturou nabídne to nejluxusnější bydlení s duchem historie, jaké si lze v Praze vůbec představit. „Projekt Chateau Troja Residence je v Praze i ve střední Evropě zcela výjimečný. Není zde mnoho takových míst, kde se podařilo přivést historii zpět k životu a vdechnout jí novou energii,“ řekl Doron Friedman.

Výjimečná lokalita a výjimečný projekt

Zájemce přesvědčí samotné místo. Lokalita vedle zámeckého parku Trojského zámku přímo na Vltavském břehu s dechberoucími výhledy do okolní zeleně i na město, blízkost Stromovky. To jsou velmi přesvědčivé argumenty. Dobrá dostupnost do centra města, zároveň bydlení přímo utopené v zeleni. Uzavřený areál s byty dává záruku, že si nekupujete jen krásné bydlení, ale přímo vstupenku do elitního klubu. Penthousy, které firma nyní zařazuje do prodeje, jsou korunou celého projektu.

Vybírat je možné z mezonetových i jednopatrových penthousů v historických objektech i v těch moderních. Mají vlastní podzemní garáže pro několik vozů, ze kterého se soukromým výtahem majitelé dostanou do svého bytu. Jsou nabízeny shell and core nebo tzv. customer ready, a je tedy na majitelích, jak si bydlení zařídí.

Realitní projekt roku 2019

O ocenění Realitní projekt roku 2019 usilovalo více než 50 aktuálních staveb z celé ČR. Soutěž je  přehlídkou nejoblíbenějších českých developerských projektů v jednotlivých regionech České republiky. Navazuje na osm úspěšných předcházejících ročníků.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba