Soutěž pro studenty architektury a mladé architekty: Mladé oči architektury 2020

Jana Brožková, 8.11.2019
Tématem je

Společnost Ekonomické stavby, přední stavitel rodinných domů, připravila pro studenty architektury a mladé architekty soutěž, se kterou mohou nastartovat svou kariéru. Tématem soutěže je „Nejlepší bydlení pro rodiny s dětmi v rodinném domě“. Návrhy lze posílat o 31. 1. 2020.

Chcete vědět jaké to je, když váš návrh nezůstane jen na papíře? Chcete, aby se vaše práce dostala do povědomí veřejnosti? Zapojte se do soutěže Mladé oči architektury 2020 a třeba to bude zrovna váš návrh, který porota vybere.

Úkolem soutěžících je zaslat svou architektonickou studii s tématem: „Nejlepší bydlení pro rodiny s dětmi v rodinném domě“ prostřednictvím e-mailu do 31. 1. 2020, podle podmínek uveřejněných v soutěži. „Téma vlastního bydlení pro mladé rodiny je specifické a velice důležité. V dnešní době se bohužel dostupnost vlastního kvalitního bydlení vzdaluje a stát na tuto situaci zatím nereaguje, přibližuje téma soutěže David Mencl, ředitel Ekonomických staveb a dodává „Dlouhodobě se snažíme podporovat mladé architekty a dávat jim svobodu při navrhování domů, či možnost vyjadřovat své postoje na našich komunikačních kanálech, proto jsme se je rozhodli podpořit také touto cestou.

Studie musí obsahovat tyto části: vizualizace domu, půdorys 1.NP, půdorys 2.NP, řez domem, pohledy, materiálové řešení, popis domu a výhody jednotlivých řešení. Podle vítězného návrhu plánují Ekonomické stavby postavit dům, který bude dále prezentován v médiích. Vyhrát lze též jednu z atraktivních cen, mj.:

1. cena MacBook Pro 15

2. cena MAcBook Pro 13

3. cena iPad Pro 12,9

Výsledky soutěže budou prezentovány na slavnostním vyhlášení v únoru 2020.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba