cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Akcie ve světě  |  11.10.2019 10:37:10

Třetí největší fintech firma na světě se spojuje s Ripple

                   

Ve středu 9. října v Ripple oznámili oficiální zahájení spolupráce se společností Finastra. Tato firma z Velké Británie by podle všeho měla být třetí největší platformou na světě, která se věnuje propojení technologií a finančního sektoru.

Díky novému napojení na platební síť RippleNet by se zákazníci Finastry měli dočkat levnějších, rychlejších a samozřejmě i spolehlivějších plateb v mezinárodním prostředí.

Co je Finastra?

Finastra zajišťuje pro své klienty zprostředkování finančních operací. Tato společnost vznikla už v roce 2017 díky fúzi několika firem z tohoto sektoru a po celém světě dnes provozuje více než šedesát kanceláří. Roční tržby společnosti se pohybují okolo dvou miliard amerických dolarů. Na své platební operace firma zaměstnává deset tisíc zaměstnanců a její software používá až devět tisíc bank a jiných finančních institucí z mnoha světových zemí.

A co to znamená pro Ripple?

Podle oficiálního vyjádření společnosti Ripple pak nové partnerství umožní zákazníkům firmy Finastra obchodovat s více než dvěma stovkami členů platební sítě RippleNet. Pokud potom jde o samotné stávající klienty společnosti Ripple, ti zase budou mít usnadněný přístup k platformě Finastra. Je to docela pěkně a férově vymyšlené, že? Ripple i Finastra jsou ve svých odvětvích giganty, podobné partnerství tak může obě firmy posunout možná na ještě úplně nový level.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec