TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  11.10.2019 05:34:41

Rozloučení s Karlem Gottem na Žofíně: Do Prahy chtějí dorazit tisíce lidí. 3D mapa místa, aktuální vysílání (video)

V pátek se s legendárním zpěvákem Karlem Gottem loučí veřejnost. Očekává se, že k Paláci Žofín na Slovanském ostrově, kde je rakev vystavena, dorazí statisíce lidí. Dění v Praze sledujeme na TN.cz online, televize Nova přináší Mimořádné Televizní noviny.

Na davy Mistrových fanoušků se celý týden chystali policisté, dopravci i magistrát. I přesto se kvůli obrovskému zájmu o rozloučení s Karlem Gottem očekává, že bude Praha kolabovat. Zároveň se totiž koná festival Signal, protest ekologických aktivistů a zápas fotbalové reprezentace.

Lidé musí v centru Prahy počítat s celou řadou dopravních omezení. Masarykovo nábřeží bude kompletně uzavřeno, auta jedoucí od Janáčkova nábřeží přes Jiráskův most nebudou moci odbočit doleva. Na mostě Legií budou moci řidiči projíždět zúženými pruhy jen v jednom směru.

Gottovi příznivci mají také jasně danou trasu, kudy k Paláci Žofín přicházet. Policie radí využít městské hromadné dopravy a vystoupit ve stanici metra Anděl, odkud případně mohou popojet na zastávku Újezd. Odtud se mají vydat po Janáčkově nábřeží přes most Legií kolem Národního divadla na Slovanský ostrov.

Na poslední sbohem hudební legendě budou mít lidé zřejmě jen několik vteřin. Žofín poté opustí přes výstavní síň Mánes, aby se nemíchali s těmi, kteří teprve na rozloučení budou čekat. Dojít mají až ke stanici Karlovo náměstí. Velká síň, kde bude rakev vystavena, bude v pátek otevřena od 8 do 22 hodin.

Televize Nova a TN.cz se budou dění podrobně věnovat. Na našem webu můžete vše důležité sledovat v online přenosu, na Nově se budou vysílat pravidelné Mimořádné Televizní noviny. Informovat vás budeme jak o situaci na Žofíně či u Gottovy vily na Bertramce, tak té dopravní. Více zde. 

Zatímco veřejnost dostala možnost rozloučit se s velikánem české populární hudby v pátek, pozvaní hosté mu vzdají úctu v sobotu. Konat se bude zádušní mše, kterou bude sloužit kardinál Dominik Duka v katedrále svatého Víta na Pražském hradě. I odtud přineseme podrobné zpravodajství.



TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688