cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  25.09.2019 15:36:59

Druhá největší německá burza spouští platformu pro BTC


Digitální odnož druhé největší burzy s cennými papíry v Německu, Stuttgart Stock Exchange, oficiálně zahajuje regulované obchodování s bitcoiny.

23. září tak burza na své digitální platformě BSDEX premiérově spustila možnost obchodování s bitcoiny, samozřejmě ale v regulovaném prostředí. V Německu se tak jedná o první regulovanou platformu, kde mohou investoři operovat bez toho, aby se museli spoléhat na služby třetích stran.


Adaptace bitcoinu pokračuje

Digitální burza Stuttgartské burzy tak konečně nabízí obchodování s bitcoiny na bázi peer-to-peer. Zpočátku je ovšem obchodování k dispozici pouze pro vybrané klienty. V budoucnu by však měli být zapojeni dokonce i velcí institucionální investoři. Pro postavení bitcoinu v německé společnosti se tak jedná o opravdu velkou věc a rozhodně to napomůže jeho další adaptaci.

Obchodování bez zprostředkovatelů

Podle dostupných informací k obchodování nejsou potřební ani žádní brokeři a zprostředkovatelé. S obchodní platformou je tedy možné komunikovat napřímo. Investoři budou mít k dispozici specializovanou aplikaci s intuitivním obchodním prostředím. Evropa se pomalu ale jistě stává opravdovou baštou pro kryptoměny. Kam bude tento vývoj směřovat nadále? Právě rostoucí zájem menších i větších investorů o kryptoměny je jedním z největších fenoménů tohoto roku. Není divu, že i velké burzy se jim postupně snaží vyjít vstříc.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec