TNBiz (TN.cz)
Internet a telefony  |  12.09.2019 13:07:59

O2 mění tarify. Přidává data a nově je nabízí i bez omezení

Mobilní operátor O2 představil novou nabídku tarifů. Stejně jako konkurenční T-Mobile, který nové tarify představil v půlce srpna, O2 nově zákazníkům nabízí tarify, kde se mohou těšit z neomezených dat. Operátor ale zvolil trochu jiný přístup, neomezené tarify má odstupňované podle toho, jakou rychlostí bude možné data stahovat.

O2 upravilo nabídku stávajících tarifů FREE+ a představilo čtyři nové tarify NEO. U tarifů FREE+ výrazně navýšilo nabídku dat, která jsou pro zákazníky mnohem dostupnější. Zatímco předtím stál tarif s nabídkou 60 GB dat, který se jmenoval FREE Platinum, 2 499 , nově za stejné množství dat zákazníci zaplatí 1 249 . Tarif se bude jmenovat FREE+ Zlatý. Zlatý tarif předtím nabízel 12 GB dat.

O2 nabízí i tři levnější tarify. U FREE+ modrý dostanou zákazníci za 499 1 GB dat, u bronzového tarifu zaplatí 649 za 4 GB dat a se stříbrným tarifem získají za 849 14 GB dat. Prodej oficiálně operátor spustí v pondělí 16. září.

"Do tarifu FREE+ Stříbrný přidáváme více než dvojnásobek dat - zákazníkům nově dáme 14 GB dat, aniž bychom měnili jeho cenu. Tento objem dat bohatě stačí i těm, kteří na internetu v mobilu tráví i několik hodin denně," řekl generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

O2 tarify Free 

Novinkou jsou tarify s neomezenými daty NEO. Zákazníci si mohou vybrat čtyři různé tarify – bronzový, stříbrný, zlatý a platinový, odstupňované jsou podle toho, jak vysokou přenosovou rychlost nabízejí.

U bronzového tarifu za 1 099 se data budou přenášet rychlostí 5 Mb/s, u stříbrného za 1 299 rychlostí 20 Mb/s, nejvyšší přenosovou rychlost až 300 Mb/s nabízejí tarify Zlatý (1 599 ) a Platinový (2 499 ). Dražší tarif nabízí navíc 1 GB dat v zahraničí v zóně TOP svět a 600 minut volání do zahraničí.

 O2 tarify NEO 

T-Mobile nabídl neomezená data v polovině srpna. Klienti si u něj skládají tarif sami. Vybírají si, jestli chtějí neomezené volání či jen volné minuty a SMS a také objem dat. Za neomezená data zaplatí 875 , po vyčerpání 50 GB dat se rychlost omezí na 10 Mb/s. Skutečně neomezená data doplněná o 500 MB dat v zahraničí zaplatí 1 175 . K oběma je potom potřeba připočíst 400 , pokud chce i neomezené volání.

 T-Mobile (Nový tarif) 

Zákazníci Vodafonu získají neomezený tarif zatím jen v případě, že mají zároveň od operátora pevný internet na doma a mobilní tarif si objednají alespoň pro dvě čísla. Cena se pak mění od 998  měsíčně za jedno číslo, pokud má zákazník objednaný tarif pro dvě sim karty, až po 599 za jedno, pokud má tarif pro čtyři a více čísel.

 Vodafone tarify 

O2 zákazníky láká také na to, že mohou získat slevu, zkombinují-li si více služeb od operátora dohromady do balíčku O2 spolu.

"Všem zákazníkům O2 Spolu, bez ohledu na to, jakou kombinaci a počet služeb si vyberou, přidáme nejlepší sport bez časového omezení a k němu HBO zdarma až do léta 2020. Zákazníci tak budou moci sledovat nejpopulárnější české i světové filmy a seriály, ale třeba také výkony fotbalové Slavie v utkáních Ligy mistrů UEFA, českou hokejovou extraligu nebo FORTUNA:LIGU," dodal Fremuth.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Internet a telefony:

Pá   9:45  China IT, high-tech makers power industry in Q1 China state infooffice (scio.gov.cn)
Čt 12:20  Antivirová ochrana – včera, dnes a zítra OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688