Inzerce (Inzerce)
Osobní finance  |  09.09.2019 09:23:26, aktualizováno 10.09.2019 09:22:51REKLAMA

Hledáš moderní banku, s kterou vše zařídíš online? Pojď do Expobank!

Bankovní Účet

 

Založení účtu online, nákup bitcoinu či investice do zajímavého start-upového projektu nebo rostoucích firem – to vše dnes můžete mít na několik málo kliknutí. Stačí jen přejít k Expobank, jež flexibilně reaguje na rozvoj moderních technologií a nabízí chytré inovativní služby.

 

 

Znáte ten pocit, kdy stojíte ve frontě na pobočce své banky a připadáte si jako v minulém století? Příště si raději vytáhněte z kapsy svůj chytrý telefon a založte si během několika minut účet u Expobank, která je stejná jako vy – využívá digitální technologie a neustále se inspiruje nejnovějšími trendy.

Chtějte od svého účtu víc

Leží vám peníze na účtu bez jakéhokoliv zúročení a když je chcete použít, musíte zaplatit poplatek za provedenou transakci nebo výběr z bankomatu? Pak se můžete zkusit poohlédnout po nové bance. Neutrácejte zbytečně ani korunu za platby v eurech nebo výběr hotovosti z jakéhokoliv bankomatu na světě a raději své peníze chytře využijte na bezplatně vedeném běžném účtu s vysokým úrokem.

A abyste zbytečně neplýtvali nejen penězi, ale ani svým časem, vyberte si banku s přehledným a snadno ovladatelným systémem internetového bankovnictví, v němž vyřídíte vše potřebné doslova kdykoliv a odkudkoliv. Možná vás překvapí, že existují i banky, se kterými můžete na pár kliknutí své peníze i investovat a jednoduše si tak rozložit úspory přesně podle svého přání. A takovou bankou je například Expobank.

Nejsnadnější cesta k bitcoinu

Navzdory zahraničním trendům považuje drtivá většina českých bank bitcoin za svoji konkurenci a neplánuje jej zařadit do svého portfolia. Jedinou výjimku tvoří Expobank, jež se stala průkopníkem inovativního přístupu ke kryptoměnám, když navázala spolupráci se společností WBTCB a začala jako první banka v České republice nabízet možnost nákupu bitcoinu přímo ve svém internetovém bankovnictví.

Pokud vás láká pořízení kryptoměn, nemusíte se zabývat jejich zdlouhavým a často nevýhodným těžením ani složitým obchodováním na burze. Během chvilky si můžete na svém chytrém telefonu, tabletu či počítači založit u Expobank takzvaný NEO účet, který vám kromě všech výhod běžného a spořicího účtu umožní bitcoin koupit.

Nakupování Bitcoinů přes banku

 

A pokud máte raději opravdové mince z drahých kovů než ty virtuální, můžete s NEO účtem snadno investovat i do zlata nebo stříbra. Při založení produktu Zlaté spoření navíc nyní s příjemným pětisetkorunovým bonusem ve zlatě.

Smysluplné projekty

Dalším moderním způsobem, jak chytře zúročit peníze u Expobank, je investice do start-upů neboli ambiciózních začínajících projektů, kterým scházejí finanční prostředky k pokrytí počátečních nákladů. Stačí si jen v internetovém bankovnictví zvolit firmu na crowdfundingové platformě, s níž spolupracuje vaše banka, a získat tak cenné papíry či podíl v dané společnosti. Zdaleka se nejedná o zajímavou možnost jen pro velké investory – úspěch vybraného projektu můžete podpořit i několika tisíci korunami.

Seznamte se s digitální revolucí v bankovnictví

Nespokojte se s bankou, co zaspala dobu a vyberte si raději takovou, jež flexibilně reaguje na nejnovější trendy ve finančních technologiích a využívá všech výhod online světa. Zjednodušte si život a ušetřete čas i peníze díky chytrým moderním produktům – jako je NEO účet od Expobank, se kterým můžete výhodně spořit i snadno investovat. To vše bez jakýchkoliv poplatků za vedení účtu, platby v eurech nebo výběr z bankomatu zdarma v České republice i na cestách.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Přečtěte si také:

03.10.2022Max banka nahradí v Česku značku Expobank Tisková zpráva (Tisková zpráva)
20.09.2022Banka CREDITAS koupila Expobank CZ Tisková zpráva (Tisková zpráva)
18.07.2022Banka CREDITAS a.s. podepsala dohodu o koupi Expobank CZ a.s. Tisková zpráva (Tisková zpráva)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688