Ing. Marek Vaňha (Golden Pocket)
Okénko kryptoměny  |  03.09.2019 13:47:24

Našel Bitcoin své dno?

BTCUSD:

Ahojte tradeři! Krásný začátek nového měsíce, který jsme začali impulzním a silným odrazem z aktuálního dna = 9359,-USD. Na tento pohyb jsme čekali téměř dva týdny a nyní se market začíná opět konečně rozhýbávat po srpnové dovolené. Celá aktuální struktura stále směřuje do stejné rezistenční zóny = 11100-11700,-USD, kde budeme vystupovat ze všech otevřených long pozic. Jde totiž o to, že stále sledujeme stejný scénář a to je velký TRIANGL ve vlně "(4)". Znamená to tedy, že jakýkoliv růst či propad, je velmi limitovaný do důležitých Fibonacciho zón (0.618 - 0.786). Na dokončení celé této sideways formace si budeme muset ještě pár dní počkat, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že jsme s naší predikcí na správné straně a po dokončení této dlouhé sideways formace nás čeká pokračování uptrendu. Bitcoin je tedy stále bullish, dokud se nachází nad hranicí invalidation level = 9000,-USD a náš pohled na celý trh zůstává neměnný.

 

BTC CME FUTURES:

BTC FUTURES mají nový nevyplněný GAP v zóně 10000-10400,-USD, takže jakmile se dokončí vlna "((a))", zde budeme sledovat target pro vlnu "((b))". Tyto GAPY fungují jako magnety, které si cenu v drtivé většině příkladů přitáhnou k sobě před pokračováním trendu. Včerejší odraz byl silný, impulzní a přesně takový, jaký měl ideálně být. Stále se ale nacházíme v trianglu, takže musíme počítat s "((abc)"" strukturou vlny "D", která má zde target 11000-11400,-USD. Zatím vše stále potvrzuje naši predikci. Na intradenním grafu utahujeme inv level na 9400,-USD.

 

GBTC vs BTC VOL INDEX:

Aktuálně nejzajímavější korelace mezi všemi grafy je mezi GBTC a BTC VOL INDEXEM, kde je krásně vidět, že oba grafy dokončují falling wedge formaci a oba jsou na svých ideálních supportech pro dokončení celého downtrendu. Volatilita dokončuje strukturu celého nejvyššího stupně "(12345)", takže jestli je náš předpoklad správný, čeká nás velmi signifikantní zvýšení volatility v dalších dnech. Vzhledem ke stavu GBTC, BTCUSD a velkých altcoinů stále sledujeme toto, jako známku bullish struktury před pokračováním trendu

 

BITCOIN vs VELKÉ ALTCOINY (např. ETHEREUM):

Toto je aktuálně celý kontext, který sledujeme mezi velkými alty a Bitcoinem. U BTC uvažujeme dokončení teprve vlny "3", zatímco u velkých altů dokončenou celou strukturu 5ti vln. Důvodem je hlavně dominance BTC a hluboká korekce u altů, která se dostala do zóny 0.618-0.786 Fibo Retracementu celého cyklu. Otevírat shorty, nebo spekulovat na nějaký silný downtrend je opravdu mimo základy TA, kdy se tyto zóny využívají ke vstupu do longu a uzavírání short pozic.

 

 

Pokud se Vám naše technické analýzy líbí, můžete naši práci denně sledovat na našem Blogu, Telegramu nebo Facebokových stránkách.

 

UPOZORNĚNÍ: Jakékoliv analýzy, novinky, cenové odhady, vstupy, cenová rozhraní nebo jiné informace sdílené v tomto článku, se nedají považovat za investiční poradenství nebo investiční výzkum. Nejsme obchodní poradci. Většina naší práce má edukativní účely založené na aplikaci Teorie Elliott Wave do reálného prostředí marketu.

Ing. Marek Vahňa

Živí se obchodováním a predikováním kryptoměn a klasických akciových trhů. Je jednatelem a hlavním analytikem společnosti GOLDEN POCKET, s.r.o, která se specializuje na obchodování založené na základě Elliott Wave Teorie. Tato teorie vychází ze základů, které položil cca v roce 1930 R. N. Elliott, na které poté navázali Prechter a Frost a dali ji podobou, kterou používám dnes. Elliott wave Teorie je pro něj největší vášeň a nejlepší nástroj pro analýzu trhů.



Golden Pocket

Živíme se obchodováním měnových párů, indexů, komodit a kryptoměn na základě Teorie Elliott Wave . Naší hlavní snahou je tedy přiblížit obchodování podle techniky EW širšímu publiku. Tento druh tradingu a analyzování je pro nás naprosto srdcová záležitost a veškeré predikce, obchodování a školení, je založené na základech, které před cca 100 lety položil Ralph Nelson Elliott.

Více na https://goldenpocket.cz/.

03.09. 17:01  Dno (Alisux)
03.09. 14:40  Jasne (SFS)

Poslední zprávy z rubriky Okénko kryptoměny:

Ne 13:24  Bitcoin po rekordních ziscích strmě padá Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
16.03.2024  Bitcoin se blíží magické hranici, následuje ho zlato Martin Stránský (WBTCB)

Přečtěte si také:

11.07.2022Bitcoin a Ethereum se nejspíš již přiblížil svému dnu Ing. Zbyněk Kalousek (Coinbank)
23.08.2019Kde najde libra své dno? Jan Berka (Roklen24)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688