BOSSA.CZ (BOSSA.CZ)
Makroekonomika  |  02.09.2019 15:24:40, aktualizováno 15:25:21

Sledujte každý týden Benchmark – pořad o nejdůležitějších událostech, které hýbou finančními trhy

Sledujte každý týden Benchmark – pořad o nejdůležitějších událostech, které hýbou finančními trhy

Možná jste již zaregistrovali, ale možná také ne. Ve společnosti se Bossa jsme se rozhodli jít poněkud odlišným směrem a vymysleli jsme pro naše klienty zcela nový formát makrokalendáře. Jelikož tu nikdo nic podobného zatím neudělal, stal se pořad benchmarkem všech makrokalendářů, a proto bylo o názvu v podstatě rozhodnuto – Benchmark. Zájem publika je však o trochu rozmanitější, a tak v pořadu nechybí odborný komentář k aktuálnímu geopolitickému dění, které hýbe finančními trhy a v neposlední řadě také technická analýza na vybrané instrumenty.

V Benchmarku se v deseti minutách dozvíte vše potřebné pro následující týden z pohledu makroekonomických událostí, které musí sledovat každý obchodník, jelikož jsou hybnou sílou finančních trhů. Nedozvíte se jen o samotných událostech, ale také jak si aktuálně stojí jednotlivé instrumenty z hlediska fundamentu a jak je na tom samotná ekonomika dané země. Dozvíte se, proč je daný fundament důležitý a jak moc dokázalo jeho zveřejnění ovlivnit vývoj na trzích v minulosti. Zveřejnění fundamentů je každý týden hned několik, a proto klademe důraz na ty nejdůležitější, které mají opravdu vysokou relevanci.

Poslední dobou jsme si museli zvyknout na nový fenomén, který hýbe finančními trhy a to twitter Donalda Trumpa, potažmo dalších vysokých činitelů. Ti se vyjadřují především ke geopolitickému dění ve světě a my jsme tak často svědky nečekaných razantních pohybů. Právě k nejaktuálnějšímu geopolitickému dění se každý týden vyjádří fundování odborníci. Ti nejen že objasní danou problematiku a její dopad na finanční trhy, ale zároveň vysvětlí, proč je mu potřeba věnovat pozornost. Nahlédnete tak do hloubky aktuálních problému ve světě a sami usoudíte, jak plánovat nebo upravit své stávající pozice v trhu.

Makrokalendář a odborný komentář k aktuálnímu tématu v Benchmarku doplňuje technická analýza na vybrané finanční instrumenty. Supporty, rezistence, market profile a COT jsou ukazatele, které Vám pomohou nahlédnout do hloubky jednotlivých instrumentů. I zde si přijde na své většina investorů díky široké škále trhů od forexu, komodit, indexů až po dluhopisy.

V některém z dílů se také může objevit soutěž o zajímavé ceny. Nezapomeňte každý týden sledovat Benchmark, kde máte ty nejdůležitější informace na jednom místě. Sledujte nás každé pondělí na našem facebooku nebo přímo na youtube kanálu Bossa CZ.

BOSSA

Makléřský dům polské banky ochrany životního prostředí zabývající se obchodováním na devizových, komoditních a akciových trzích. Na českém trhu působí od roku 2012, kde nabízí 130 investičních nástrojů, měny, komodity a akciové indexy. Bossa podléhá dohledu České národní banky ale i polské KNF.

Více informací na: www.bossa.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688