TNBiz (TN.cz)
Dovolená  |  14.08.2019 06:47:44

Chcete se v zimě ohřát u moře? Teď můžete ušetřit za dovolenou tisíce korun a vybrat si z nejširší nabídky

Přestože někteří teprve plánují letní oddech u moře, pokud se chystáte v zimě za exotikou, je teď ta ideální doba řešit nákup takové dovolené. Cestovní kanceláře totiž při včasné koupi, tzv. First minute, nabízejí významné slevy a výhody. Termín, do kdy lze takto zvýhodněné zájezdy koupit, se ale u většiny cestovních kanceláří rychle blíží!

Maledivy

Brzký nákup dovolené cestovní kanceláře odměňují. V rámci tzv. First minute nabízejí různé výhody. "Jde například o akční slevy za včasný nákup, ty nabízíme do 18. srpna," řekl marketingový ředitel CK Alexandria Petr Šatný. Sleva se liší podle termínu a destinace. Za včasný nákup ji nabízejí i další cestovní kanceláře. Nabídka ale většinou končí v srpnu.

A Šatný vyjmenoval i další výhody. "Zákazníci mají nejširší výběr. Kromě předpřipravených balíčků zájezdů jsme schopni udělat zájezdy v termínu na přání klientů nebo kompletně zájezdy na míru," dodal Šatný.

Cestovní kanceláře nabízejí v rámci First minute nabídek i například parkování na letišti zdarma. Třeba cestovní kancelář Blue Style tento bonus nabízí pro prvních 500 klientů, kteří si parkování k exotické dovolené zarezervují nejpozději do 15. srpna.

Dalším oblíbeným benefitem je nízká záloha, kterou stačí v létě zaplatit. Třeba u dovolených v Egyptě ji má při koupi do konce srpna CK Fischer stanovenou jen na 1 490 korun, Čedok pak u vybraných destinací účtuje klientům zálohu jen 990 korun.

Klienti, kteří podepíší smlouvu už v létě, pak mohou u některých zájezdů také využít možnosti změnit si dovolenou i pár dní před odletem. Například u Exim Tours je to až 10 dní přede dnem odjezdu.

Podle Petra Šatného cestovní kanceláře zaznamenávají vytrvalý růst zájmu o exotické zimní dovolené a pokračování tohoto trendu očekávají i v letošní zimní sezoně. "Čím dál častěji mají klienti zájem i o luxusnější destinace, například Maledivy či Mauricius," prozradil Šatný.

O některé destinace a termíny se tak zřejmě v zimě povede boj. Exponovaným časem jsou Vánoce nebo například jarní prázdniny. Těm, kteří by s nákupem exotické dovolené chtěli čekat na poslední chvíli, se zájezd může prodražit i o tisíce.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688