Inzerce (Inzerce)
Investice  |  12.08.2019 11:23:59REKLAMA

Jak vydělat peníze? 3 aplikace, které vám pomohou k penězům

Investovat v dnešní době nemusí být dřina. V Česku existují různé aplikace, které samotné investování výrazně zjednodušují a mohou vám přinést zajímavé výnosy z investovaných částek. Jedná se o platformy s automatickými procesy, které investují za vás a to lépe než většina investorů. Pojďme se podívat na tři z nich.

Portu

Portu je online automatizovaná investiční platforma, která vám sestaví portfolio na míru a vy se nemusíte o nic starat. Stačí si jednorázově nebo pravidelně posílat peníze (již od 1000 Kč). Ty se automaticky investují podle vašeho investičního profilu, který vyplníte při registraci. Portu si účtuje 1 % za správu portfolia (žádné další poplatky nejsou) a peníze si můžete vybrat i vložit kdykoliv.

Další možností je vytvoření vlastní strategie nebo investování do tematických oborů – např. do technologických oborů, sociálně odpovědných firem, biotechnologií, zdravotnictví, rozvojových trhů, zlata apod.

Za Portu stojí WOOD & Company - česká investiční skupina a největší obchodník na pražské burze. Mějte na paměti, že investování na Portu není bez rizika a historické výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Více o tom jak investovat s Portu je zde.

NAGA

Tato investiční platforma je založená na společenském obchodování. Můžete využít oblíbenou funkci kopírování obchodů úspěšných obchodníků, které si sami vyberete a jejichž statistiky vidíte online. Automaticky tedy pomocí funkce autokopírování napodobujete všechny jejich obchody na svém účtu.

Další variantou je investovat do předem připravených tematických portfolií a poslední možností je vydělávat na tom, že se necháte kopírovat. Tzn. dostáváte peníze pokaždé za to, když váš obchod někdo zkopíruje. Vše můžete kromě PC obsluhovat také na telefonu prostřednictvím Apple/Android aplikace. Vyzkoušet si můžete zde.

Myslete na to, že se jedná se o obchodování s finančními deriváty, které je rizikové a není vhodné pro všechny investory. Můžete však použít demo účet bez rizika.

Bondster

Jedná se o peer-to-business (P2B) investiční tržiště, které nabízí investorům zhodnocení peněz od 3,9 % do 15 % ročně. Můžete investovat do půjček s historií splácení (hypotéky, leasing, spotřebitelské úvěry apod.), které nabízejí prověření poskytovatelé úvěrů. Vložíte peníze (Kč nebo eura) a vyberete si podle různých kritérií z nabídky stovek půjček. Využít můžete také funkce autoinvest, která automaticky dělá vše za vás.

Výhodou je, že někteří poskytovatelé nabízejí garanci zpětného odkupu a při případném nesplácení vám poskytovatel vrátí zpět vaše peníze včetně úroků. Investovat můžete od 100 Kč (nebo 5 euro) do každé půjčky. Vhodné je snížit riziko investováním menších částek do více půjček a nesázet vše na jednu kartu.

TIP: pokud se zaregistrujete na Bondster zde a při registraci zadáte promo kód 05836 dostanete navíc 1 % ze svých investic provedených v prvních 90 dnech.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688