cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  11.08.2019 15:25:05

Zopakuje bitcoin býčí pohyb z května?

                   

11.08.2019 / Crypto Kingdom

Konspirační teorie na bitcon, nebo jeden z možných býčích scénářů? Vzpomněl jsem si dnes na situaci v květnu a porovnávám ji s aktuální situací.

Na levém grafu bitcoinu je zmíněná situace z května 2019, kdy cena impulsivně rostla, vytvořila na topu triangl, který zvedal minima na support trendové lince celého pohybu. Následně přišel fake breakdown a vytažení nahoru přes high trianglu a pokračování v UP trendu.

Na pravém grafu bitcoinu je situace na BTC nyní, kde došlo dnes k breakdownu trianglu, ale zatím nemůžeme určit, zda se jednalo o fake a cena bude vytažená zpět nahoru, nebo bude pokračovat dolů a tvořit delší korekci.

V korelaci můžeme najít rozdíly

V květnu se takto cena bitcoinu chovala po průrazu swing high nahoru a situace nyní se odehrává pod swing high okolo 14 000USD. Poukazuji pouze na možný fraktál na grafu, který může mít podobný průběh. Všimněte si rozložení klouzavých průměrů BK indikátoru. V obou situacích jsme po breakdownu trianglu pod MA77 a nad MA231. Další indicií můžou být horizontální objemy, které jsou taky v podobném rozložení - jsme aktuálně pod silnou kumulační zónou, která by měla přitahovat cenu jako magnet, stejně tak, jak tomu bylo předtím. Také nedošlo k porušení prvního low trianglu.

Jak situaci obchodovat?

Velmi agresivní spekulace je nyní vstoupit s menší částkou nyní a hodit stoploss pod modrou, přerušovanou linku - první low trianglu. Konzervativní vstup bude až po proražení rezistenc trendové linky trianglu, když si ji protáhnete, tzn. nad 11 900USD, a stoploss potom přizpůsobit situaci.

Připoj se k našim signálům a měj takové predikce každý den!

Za sledování stojí i Bullish Gartley pattern

Mimo jiné také sleduji tento harmonický bullish Gartley pattern (oranžový), který v žádném případě nemá precizní Price Action v Potenciální Reverzní Zóně, ale může být stále platný - neplatný se stane až po průrazu bodu X dolů.

Další potenciální harmonik na sledování je bullish Crab, který má PRZ mezi 11 187-11 250USDT. Chceš umět takhle brilantně analyzovat grafy jako jeden z Mikových studentů? Mike pro tebe připravil kurz Harmonického obchodování!

A co vyšší časové rámce?

Co se týče vysokých časových rámců, tak jsme stále nad bitcoinu nad obřím kanálem a může docházet pouze k re-testovaní. Z pohledu logiky věci mi dává mnohem větší smysl pohyb UP. Pod sebou má bitcoin spoustu silných supportů - rezistence trendovka obřího kanálu, která nyní bude fungovat jako supportovka (pokud nedojde k průrazu dolů), BK na 4h grafu, silnou S/R úroveň 10 800-11 000USDT a hlavní směr primárního trendu je zatím jasný.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste