EQUABANK (EQUABANK)
Tiskové zprávy  |  05.08.2019 20:54:09

Equa bank hlásí 400 tisíc klientů; táhnou jednoduché a moderní digitální služby

Počet klientů Equa bank překonal hranici 400 tisíc. V meziročním srovnání se jedná o 17 % nárůst. Téměř tři čtvrtiny klientů přitom využívají Equa bank aktivně. Klienti u Equa bank oceňují především jednoduché a moderní on-line bankovnictví, bezplatné základní služby a produkty, výhodné úrokové sazby, cenovou transparentnost a klientský přístup. Za ten banka získala první místo v kategorii Banka zákazníků v soutěži Banka roku™ 2018.

„Equa bank patří dlouhodobě v získávání nových klientů k nejúspěšnějším bankám na českém trhu. Počet našich klientů stále roste dvouciferným tempem, což není běžné. Klienti mají zájem především o jednoduché a moderní digitální produkty a služby. Největší zájem je tradičně o naše běžné účty a spotřebitelské půjčky. Hitem poslední doby je také naše mobilní bankovnictví, které dnes již využívá každý třetí klient, což je o čtvrtinu více, než před rokem,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Equa bank se daří také ve firemním bankovnictví. Počet klientů tohoto segmentu se meziročně zvýšil o 20 %. „Také v oblasti firemního bankovnictví neustále posilujeme naši pozici. S tím, jak roste počet technologicky vyspělých firem, roste také potřeba moderních, flexibilních produktů a služeb ve firemním bankovnictví. Zároveň klienti vyžadují individuální přístup a rychlé řešení jejich potřeb, což jsou principy, na kterých v Equa bank stavíme a narůstající zájem klientů o naše služby je důkazem, že naši práci děláme dobře,“ uzavřel Luboš Janoušek, ředitel firemního bankovnictví Equa bank.

Equa bank

Equa bank a. s. vstoupila na český trh v roce 2011. V současné době má Equa bank přes 395 000 klientů a provozuje 59 obchodních míst po celé České republice. Equa bank nabízí jednoduché, srozumitelné a transparentní služby osobního i firemního bankovnictví, k nimž patří bezplatné běžné a spořicí účty, více měnové bezkontaktní platební karty, zlaté platební karty, hypotéky, spotřebitelské půjčky, pojištění, termínované vklady a podnikatelské úvěry. Jediným akcionářem Equa bank je společnost Equa Group Ltd vlastněná fondy, kterým poskytuje poradenství britská společnost AnaCap Financial Partners LLP. AnaCap je jednou z předních evropských investičních společností zaměřených výhradně na sektor evropských finančních služeb.

Od vstupu na trh získala Equa bank řadu prestižních ocenění. Byla jednou z nejúspěšnějších bank v soutěži Zlatá koruna v roce 2019, ve které získala celkem 6 ocenění. Koncem roku 2018 bodovala Equa bank v prestižní soutěži Banka roku™, v níž vyhrála novou kategorii a stala se Bankou zákazníků 2018. V soutěži WebTop100, která oceňuje nejlepší projekty digitálního marketingu, vyhrála se svojí aplikací mobilního bankovnictví kategorii Mobilní řešení. Equa bank získala také řadu prestižních zahraničních ocenění. Dle magazínu Global Banking & Finance Review byla několikrát za sebou oceněna nejlepší retailovou bankou v České republice. International Business Magazine udělil Equa bank titul Best Retail Bank Czech Republic 2019.

Více informací na: www.equabank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688