protext.cz (ČTK)
Z regionů  |  24.06.2019 00:00:00

Mountfield otvírá novou prodejnu v Příbrami

Mountfield otvírá novou prodejnu v Příbrami v obchodním centru Fastmall

Prodejní síť Mountfieldu se rozšíří o další zmodernizovanou prodejnu, tentokrát ve středních Čechách - v Příbrami. Nová prodejna se nachází v areálu obchodního centra Fastmall na ulici Evropská. Slavnostní otevření proběhne 25. - 27. června. Celková plocha nového prodejního centra Mountfield je 1440 m2.

Nová prodejna nahradí původní příbramskou prodejnu, která již nesplňovala současná kritéria kvalitního a moderního nakupování. Nabídne zákazníkům velkou šíři sortimentu přímo na prodejní ploše, kvalitní interiérovou navigaci, samoobslužnou část, větší skladové prostory a v neposlední řadě i interaktivní panely, na kterých mohou prodejní technici ukazovat zákazníkům nejen další sortiment, ale i edukativní videa. V prodejně je zakomponováno interiérové bazénové centrum s bazénem MERCURY, což velmi pomáhá zákazníkům při výběru konkrétního bazénu. A prodejna nově disponuje snadným přístupem k servisu s moderně vybavenou přijímací místností.

"Koncept prodejny v Příbrami vychází z firemní strategie modernizace celé prodejní sítě Mountfieldu, kterou jsme zahájili v průběhu roku 2016 a rádi bychom ji dokončili do konce roku 2021. Vzhledem k tomu, že Mountfield působí na trhu již od roku 1991, bylo logické, že některé prodejny byly již zastaralé a nevyhovovaly současným nákupním požadavkům, proto jsme přistoupili k jejich modernizaci. Z nově otevřených prodejen dostáváme pozitivní ohlasy od zákazníků, které se projevují i na vyšších tržbách. To nás samozřejmě těší a víme, že jdeme správným směrem," vysvětluje předsedkyně představenstva a generální ředitelka společnosti Mountfield Jana Moravová a zároveň dodává, že "během slavnostního otevření prodejny v Příbrami bude veškerý sortiment nabízen za zajímavé akční ceny a připraven bude i dárek k nákupu v podobě exkluzivního vína z jihoafrického vinařství Swartland."

Historie prodejny Mountfield v Příbrami začala již v roce 1997 v lokalitě Na Fialce, v roce 1999 pokračovala prodejna na náměstí 17. listopadu a od roku 2009 v ulici Brodská. Vzhledem k značnému nárůstu zákazníků v tomto regionu byla tedy prodejna v průběhu let již třikrát stěhována do více vyhovujících prostor. V těchto letech se příbramská prodejna řadila k nejlepším prodejnám Mountfieldu nejen velikostí tržeb a počtem servisních zakázek, ale i v prodejích luxusních rodinných bazénů. Nyní, při čtvrté změně adresy nabídne našim zákazníkům výrazně vyšší zákaznický komfort.

Mountfield provozuje celkem 56 prodejen v České republice a 18 na Slovensku. Na začátku letošního roku byla otevřena v nové lokalitě prodejna v Mostě, v dubnu nová prodejna v Praze - Čestlicích a také prodejna ve slovenském Trenčíně. Do konce roku 2019 je v plánu modernizace dalších 16 prodejen.

Kateřina Böhmová

manažerka komunikace a tisková mluvčí

E-mail: katerina.bohmova@mountfield.cz

Mob.:+420 703 197 565

Web: www.mountfield.cz

Všechromy 56

251 63 Strančice

Mountfield působí na českém trhu od roku 1991 a v současnosti provozuje celkem 74 vlastních prodejen, z toho 56 v České republice a 18 na Slovensku. Mountfield je největší specializovaný maloobchodní prodejce širokého sortimentu zahradní techniky, bazénů, zahradního nábytku a dalších potřeb pro zahradu v Evropě. V roce 2019 získal Mountfield ocenění Superbrands ČR a SK 2019, a potvrdil tak svou pozici jedné z nejvýznamnějších značek v ČR a SK. V roce 2018 získal cenu FAIR PLAY 100 nejlepších zákaznických zkušeností v ČR, kterou vyhlašuje společnost KPMG. Na Slovensku získal Mountfield v roce 2018 ocenění QUDAL v kategorii zahradní nábytek. V roce 2018 se Mountfield umístil v anketě Nejdůvěryhodnější značka, v kategorii Zahradní technika jak v ČR, tak i na Slovensku na prvním místě. Cenné pro Mountfield je, že o tomto ocenění rozhodli v nezávislém hlasování samotní zákazníci. V rámci žebříčku Českých 100 nejlepších se Mountfield pravidelně umisťuje mezi TOP 10 firmami.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688