Orange Academy (Orange Academy)
Práce  |  20.05.2019 20:00:25, aktualizováno 20:07:33

3 tipy na zajímavou práci z domova

Lidé dnes stále častěji přemýšlí o možnosti práce z domova a zkoušejí nové a nové způsoby, jak toho docílit. Netýká se to pouze mladých maminek, které se potřebují věnovat dětem, a zároveň si přivydělat nějakou tu korunu navíc k rodičovské dovolené, jejíž navýšení se aktuálně řeší. I mladí úspěšní muži touží po kariéře, jež jim nebude bránit v cestování a umožní jim vést spokojený aktivní život bez nutnosti sedět od rána do večera v kanceláři s dalšími kolegy.

 

 

Digitální nomádi pracují nejraději na pláži

Digitálním nomádem se rozumí člověk, který pracuje odkudkoliv na celém světě tak, aby se mohl věnovat poznávání nových míst, jako jsou např. Thajsko, Mexiko, Indonésie nebo Maroko. Cestování je pro nomáda, který ke své práci potřebuje pouze notebook a připojení k síti, splněným snem. V jakých oborech tito lidé nejčastěji pracují? Jsou to IT pracovníci (programátoři, vývojáři a kodéři), specialisté na PPC reklamu a online marketing, copywriteři, fotografové a grafici. Ženy mohou pracovat také jako online asistentky a pomáhat firmám na dálku v administrativě a účetnictví.

Vlastní e-shop se dá provozovat z celého světa

Založení vlastního e-shopu dneska zvládnete na pár kliknutí. Případně vám pomohou technici, kteří zajišťují moduly pro e-shopy. V online prodeji máte 2 možnosti, jednou z nich je výroba vlastních produktů, např. hraček pro děti, šití ložního prádla, polštářů a oblečení nebo výroby domácích marmelád. Tuto možnost využívají nejčastěji maminky, které jsou doma s malými dětmi. Dalším tipem je online prodej výrobků. Např. formou dropshippingu, to znamená, že prodej se sice uskuteční na vašem e-shopu, ale zákazníkovi zašle zboží přímo dodavatel. Jinou volbou jsou affiliate programy, jež umožňují získat provizi za prodej v případě, že se zákazník dostal k produktu přes proklik z vašich stránek či blogu.

 


Odebírejte náš kanál Orange Academy https://bit.ly/2OuKY7O.

Autorka: Ing. Romana Hubáčková, garantka rekvalifikačního kurzu Personalistika, který probíhá v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a dalších 15 městech po celé ČR. Můžete si přečíst i 304 recenzí kurzu.

Orange Academy

Orange Academy se zabývá výukou rekvalifikačních kurzů a školení v oblasti účetnictví, mzdového účetnictví, personalistiky a marketingu. Dále nabízí jazykové kurzy s výukou angličtiny a němčiny přímými metodami Effective English® a Effektives Deutsch®. Od roku 1990 absolvovalo kurzy více než 20 000 účastníků ve 34 městech po celé ČR.

Více na https://orangeacademy.cz

21.05. 15:25  Tři... (Orange Academy)
20.05. 22:06  Tři... (Ladislav Strnad)







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688