Inzerce (Inzerce)
Práce  |  13.05.2019 11:41:11REKLAMA

Trendy ve vzdělávání pro personalisty

Řízení lidských zdrojů s sebou přináší i specifické nároky na vzdělání a vzdělávání. Trendy v oblasti vzdělání v personální oblasti se však neustále mění. A nejde jen o trendy, ale rovněž tak o legislativu, kterou je nutné sledovat a pružně na její změny reagovat. Pro kvalitní vzdělání je tak důležité mít kvalitního partnera. Je obecně známou pravdou, že investice do vzdělání je jednou z nejlepších investic vůbec. Jaké zajímavé kurzy je tedy možné kupříkladu navštívit?

Personální akademie

Chcete-li se orientovat se v právních předpisech upravujících pracovněprávní vztahy, s přehledem zvládat práva a povinnosti zaměstnance a zaměstnavatele, vyvarovat se častým problémům a chybám, které zaměstnavatelé v praxi dělají a mít zkrátka (nejen) zákoník práce „v malíčku“, pak je přesně pro Vás je určen studijní program Personální akademie.

Personální akademie je komplexní vzdělávací program, který Vás posune ve Vaší praxi, připraví na profesní zkoušku a umožní Vám získat nové znalosti. Je jakýmsi personálním minimem pro získání komplexního přehledu, který by měl/a personalista/tka mít.

Kurz Personální akademie Vám díky svému obsahu umožní získat mnoho nových poznatků z pracovněprávní a personální praxe a případným zájemcům umožňuje složit zkoušku pro profesní kvalifikaci 62- 007 – N PERSONALISTA. Tato zkouška ověřuje, zda si zájemce o její složení dostatečně osvojil danou odbornost, která je vymezena kvalifikačním standardem příslušné profesní kvalifikace dle Národní soustavy kvalifikací.

Po úspěšném vykonání zkoušky zájemce obdrží osvědčení o získání profesní kvalifikace. Osvědčení je veřejnou listinou (stejně jako např. vysvědčení či výuční list) a má celostátní platnost.

Personální akademie je novinkou v nabídce vzdělávacích aktivit společnosti TSM, spol. s.r.o., kdy budete mít v rámci studia jedinečnou možnost potkat se s řadou odborníků především z personální a mzdové sféry, ale rovněž tak s kolegy z oboru.

Personální akademie je rovněž výborná v tom, že se jedná o prezenční formu výuky a Vy tak získáte jedinečnou možnost konzultovat své problémy s lektory či s kolegy. Zajímavostí je rovněž to, že jste – li členem Unie personalistů (www.uniepersonalistu.cz), můžete uplatnit na kurzovné 20% slevu.

Zákoník práce – přehled zákoníku práce pro personalisty

Jste-li začínající personalista, jistě pro Vás bude tou pravou volbou seminář „>Vybrané kapitoly zákoníku práce aneb praktické právní minimum pro personalisty“. Komplexní přehled zákoníku práce Vám poskytne školení „Zákoník práce – komplexní průvodce zákoníkem práce“. Oba tyto semináře jsou zaměřeny nejen na teorii, ale rovněž tak na praktickou aplikaci teoretických poznatků.

Jak správně jednat se spolupracovníky?

Vedete menší či větší pracovní kolektiv a chcete, aby Vaši lidé pracovali samostatně, efektivně a nesli odpovědnost za vlastní výkon? Potřebujete čas od času někomu něco vytknout a rádi byste byli při kritice konstruktivní? Na semináři „Vedení spolupracovníků a poskytování zpětné vazby“ získáte informace o tom, jakou roli hraje vedení spolupracovníků v práci manažera/vedoucího, seznámíte se s tzv. situačním vedením a vyzkoušíte si jednotlivé styly. Osvojíte si principy řízení pomocí cílů i poskytování konstruktivní zpětné vazby a budete je trénovat na reálných situacích z praxe.

Seminář „Vedení a motivace zaměstnanců“ Vám pomůže zdokonalit se ve schopnostech používání účinných forem motivace v konkrétních podmínkách a u konkrétních lidí, naučit se lépe rozpoznat potřeby pracovníků, jejich individuální odlišnosti a možnosti uspokojení. Osvojit si umění získat a udržet pracovní úsilí zaměstnanců ve prospěch firmy (úřadu). Osvojit si umění získat a udržet si schopné zaměstnance.

Všechny výše uvedené semináře, a samozřejmě nejen ty, najdete na našich webových stránkách, kde máme kurzy přehledně rozděleny podle místa konání či podle zaměření/oboru. S výběrem vhodného kurzu Vám rádi pomůžeme, využít k tomu můžete kupříkladu i náš on-line chat. Těšíme se na Vás!

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Práce:

Čt   9:16  BDO: Zaměstnávání dohodářů bude výhodné, ale jen když je firmy zaregistrují jako... BDO Česká republika (BDO Česká republika)
Po 12:19  Firemní benefity v roce 2024 Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)
11.04.2024  Když se dlouho nedaří získat nové zaměstnání Hays plc (Hays plc)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688