Saxo Bank (home.saxo)
Akcie ve světě  |  08.04.2019 11:18:39

Saxo Bank a Brown Advisory nabídnou klientům SaxoSelect etické akcie

Klienti Saxo Bank budou prvními maloobchodními obchodníky mimo USA, kteří získají přístup k investování prostřednictvím portfolia Ethical Selection společnosti Brown Advisory. Ta nabízí atraktivní a rentabilní způsob, jak vložit peníze do portfolia 30-40 udržitelných akcií zahrnujících společnosti kotované na amerických burzách.

 

Aplikovaný výzkum společnosti Brown Advisory se nezaměřuje jen na negativní zkoumání a hodnotí u společností také jejich ekologická, sociální a řídící kritéria (ESG) na daleko hlubší úrovni. Proces výběru se zaměřuje zejména na společnosti, které používají udržitelnost jako přidanou hodnotu pro akcionáře. Tým tuto analýzu kombinuje s prověřenými schopnostmi správy portfolia a klientům poskytuje špičkovou, zásadní strategii Ethical Selection.

Společnost Brown Advisory spravuje klientská aktiva v hodnotě zhruba 71 mld. USD ve 37 zemích z jedenácti poboček po celém světě. SaxoSelect je plně digitalizovaná a automatická obchodní a investiční služba, která klientům Saxo Bank umožňuje investovat do předem vybraných portfolií. Nabídka společnosti Brown Advisory doplňuje existující portfolia BlackRock, Morningstar a Nasdaq.

Díky SaxoSelect má klient možnost sledovat všechny akcie v portfoliu a zásadní je, že vlastní konkrétní akcie vybrané Brown Advisory. Pozice jsou sledovány v reálném čase ve zcela transparentním investičním prostředí na platformách Saxo Bank. Portfolio je automaticky vyváženo v souladu s výzkumem Brown Advisory.

Kim Fournais, generální ředitel a zakladatel Saxo Bank, uvedl:
„Stále více investorů chce, aby jejich portfolio lépe odráželo jejich osobní názory, a uvědomují si, že právě prostřednictvím svých investic mohou ovlivnit okolní svět. Naše investice nám dovolují být slyšet a poskytují nám jedinečnou příležitost ovlivnit svět, ve kterém žijeme. Výsledky společnosti Brown Advisory ukazují, že kritéria ESG mohou výrazně pomoci i k dobré finanční návratnosti.“

Henry Francklin, vedoucí oddělení severské distribuce Brown Advisory, uvedl:
„Poptávka po udržitelném investování roste, a my jsme rádi, že budeme nově spolupracovat se Saxo Bank. Toto partnerství staví na dlouhé historii a podpoře udržitelného investování Brown Advisory a může podpořit náš hloubkový výzkum základních aktiv a udržitelných investic. Stejně jako Saxo Bank věříme, že etické investování nemusí volit mezi hodnotami a výnosy.“

Globální online investiční banka

Skupina Saxo Bank, specialista na multi-asset obchodování a investice, nabízí kompletní sadu obchodních a investičních nástrojů, technologií a strategií. Už téměř 25 let poskytuje jednotlivcům i firmám přístup k profesionálnímu obchodování a investicím prostřednictvím svých technologií a zkušeností. Mnohokrát oceněné obchodovací platformy jsou dostupné ve více než 20 jazycích a jsou využívány více než stovkou finančních institucí na celém světě. Saxo Bank byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a zaměstnává 1500 lidí ve finančních centrech po celém světě, včetně Londýna, Singapuru, Paříže, Curychu, Dubaje a Tokia.

Více informací na:www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688