Michal Dvořák (TradeCentrum)
Okénko investora  |  20.03.2019 16:15:27

Na burzu vstupuje technologický HR hráč Alight

ALIGHT Inc. (ALIT), NASDAQ 21.03.2019, Price: $22 – 25, Volume: $865 mio.

Poskytovatel integrovaných cloudových řešení založených na řízení lidském kapitálu Alight je tento týden uváděn na NASDAQ (ALIGHT Inc. (ALIT), NASDAQ 21.03.2019, Price: $22 – 25, Volume: $865 mio).

Alight má v oblasti řízení HR více než 25 letou zkušenost, hluboké odborné znalosti a vyvinuté technologické platformy umožňující plnit složité požadavky klientů. Firma poskytuje řešení téměř 3 000 zaměstnavatelům, včetně 70 z Fortune 100 a 243 Fortune 500, a spravuje ‚účty‘ více než 23 milionům současných i bývalých zaměstnanců a jejich více než 11 milionům rodinných příslušníků. V roce 2018 Alight zpracoval více než 375 milionů benefitů a HR transakcí.

Dnes více než kdy jindy zaměstnavatelé usilují o to, aby přitahovali, angažovali a udrželi talenty. Klíčem k tomuto úsilí je bezproblémové poskytování komplexních zdravotních a personálních programů, které vytvářejí silný motivační efekt. Zaměstnavatelé jsou také konfrontováni s rostoucími náklady, rostoucí regulací, rostoucí administrativní složitostí a potřebou integrovat a nasadit nové technologie, aby efektivně spravovali požadavky v oblasti managementu lidských zdrojů. Současně je od zaměstnanců stále více vyžadováno, aby převzali větší odpovědnost za své zdravotní a finanční rozhodnutí a očekává se jejich spotřebitelská zralost, zejména v relativně komplikovaných rozhodováních s dlouhodobým dopadem na jejich život a jeho kvalitu.

Tyto výzvy Alight řeší inovativním způsobem jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance. Řešení zahrnují řízení zdravotních benefitů, správu benefitů, včetně finančního zabezpečení (wealth), a také řešení v oblasti cloudových platforem a správy aplikací (HCM) jako jsou Workday, Cornerstone OnDemand, Oracle a SAP Success Factors.

Za rok končící 31. prosincem 2018 a 2017 vygeneroval Alight tržby ve výši 2,2 miliardy dolarů, resp. 2,1 miliardy dolarů a upravený zisk EBITDA ve výši 540 milionů dolarů, resp. 423 milionů dolarů. Příjmy z řešení v oblasti zdraví, financí (wealth) a HCM představovaly 54 %, 26 % a 19 % tržeb segmentu Solutions v roce 2018.

Michal Dvořák

Je hlavním analytikem společnosti Tradecentrum. Od roku 2013 je rovněž výkonným ředitelem EFEKTA finance SE se specializací na Corporate finance a Supply Chain Management a Credit insurance. Od roku 2017 se podílí na tvorbě algoritmů pro vysokofrekvenční obchodování. Dříve pracoval v řízení rizik KUREG Úvěrové pojišťovny, ve Factoringu České spořitelny a v Leader Investments, kde byl dealerem na devizovém trhu.





Tradecentrum

Je licencovaným obchodníkem, který poskytuje investiční poradenství v řadě zemí světa a poskytuje globální přístup na trhy. Klienti mají možnost obchodovat širokou škálu finančních instrumentů.

To, co je dělá výjimečnými, je především profesionální a individuální přístup ke klientům, kteří jsou naší prioritou a nedílnou součástí naší společnosti.

TradeCentrum je registrovaná obchodní značka Goldenburg Group Limited, což je kyperská investiční firma (CIF) pod dohledem a regulací Kyperskou komisí pro burzy a cenné papíry (CySEC) s CIF Licencí číslo 242/14.

Více informací na: https://tradecentrum.com/cs/


Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Po 14:55  Kdy a komu se vyplatí využít DIP (dlouhodobý investiční produkt) Jiří Cimpel (Cimpel & Partneři)
Po 13:13  Vláda USA prosadila $1,2 bilionový finanční balíček Mgr. Timur Barotov (BHS)
21.03.2024  Konečně se dočkáme! Očekávané IPO Reddit klepe na dveře Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688